Ana SayfaÜnlülerEmel Müftüoğlu Saldırıya Uğradı!

İlgili Postlar

Emel Müftüoğlu Saldırıya Uğradı!

Her dönem hayvan sevgisiyle bilinen ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, ayı saldırısına uğradı. Usta şarkıcı, yaşadığı korku anlarını da sosyal medya hesabından takipçileri için paylaşmayı ihmal etmedi. Detaylar Haberimizde..

Emel Müftüoğlu İle Çok Özel!

Emel Müftüoğlu Saldırıya Uğradı!

Oyunculuk ve şarkıcılık yapan Emel Müftüoğlu, yavru ayıyı tam severken saldırıya uğradı. Kendisini bildi bileli hayvanlara karşı özel bir ilgisi olan ve bunu her fırsatta sergileyen Emel Müftüoğlu, uğradığı saldırı anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Emel Müftüoğlu kimdir?

Korkudan Panikledi!

Korona virüs salgınından sebebiyle zamanını evinde geçiren ve koronaya karşı virüse karşı evini dezenfekte yaptıran Emel Müftüoğlu, geçtiğimiz gün bir yavru ayıyı severken ne olduysa o an oldu. Ünlü şarkıcının elini yalayan küçük ayı bir anda öfkelenerek Emel Müftüoğlu’nu ısırdı. Bir anda ne olduğunu şaşıran ünlü sanatçı panik halde olduğu yerinden fırlayan Emel Müftüoğlu çığlık attı.

Emel Müftüoğlu:“Kendisinden Ve Ailesinden Özür Diledim Valla”

Tam da o panik anlarının görüntüsünü Instagram sayfasından yayınlayarak “Şimdi sizi çok güldüreceğim… O biiip sesi can havliyle ayı arkadaşıma ettiğim hakaretti ama sonra kendisinden ve ailesinden özür diledim valla” mesajını yazdı.

Panik Görüntülerini ünlü sanatçının sayfasından izleyen Seray Sever, Tülin Şahin, Deniz Çakır ve Ayça Erturan gibi ünlü dostları, yürekleri ağza getiren paylaşıma kahkaha emojisini koydular.

İşte Emel Müftüoğlu’nun O Paylaşımı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler