Ana SayfaÜnlülerEmel Müftüğlu, Cinsel Eğilimiyle İlgili Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Emel Müftüğlu, Cinsel Eğilimiyle İlgili Açıklama Yaptı!

Türkçe Pop Müzik tarihinin efsane isimlerinden biri olan Ünlü şarkıcı Emel Müftüğlu, Gzone Dergi’ye konuştu. 1995 yılında hit olan parçası Hovarda’yla ilgili samimi açıklamalarda bulunan  Emel Müftüoğlu ile özel sohbet Haberimizde..

“Klipteki Eşcinsel Aşka Olan Göndermeleri Halen Hatırlıyoruz.”

Türkiye’nin En Büyük LGBT Kültür ve Yaşam Dergisi olan Gzone’a konuşan Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, öneli açıklamalar bulundu. Kendisine, “Korkuyorum Türkiye LGBTİ topluluğu için önemi olan bir klip oldu. Klipteki eşcinsel aşka olan göndermeleri halen hatırlıyoruz. Bu konu sizi rahatsız ediyor mu?” sorusu soruldu.

 

Emel Müftüoğlu: “Benim cinsel yönelimim Allah ile benim aramdadır.”

Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu, soruları tüm samimiyeti ile cevap verdi. “Korkuyorum bizim dönemimizde çok cesurca bir hareketti. Bu klibin hikayesini defalarca anlattım; aslında çok bilinçli yapılmış bir mizansen değildi. Her şey çok tesadüftü ama öyle denk geldi. Hayır beni rahatsız etmiyor. Benim cinsel yönelimim Allah ile benim aramdadır. Bu sorumluluk bana aittir. Cinsel yönelimim ne olursa olsun açıklamaktan hiçbir zaman çekinmezdim. Klibin enteresan bir hikayesi var. Yine yapar mıyım bilmiyorum ama yaptığıma pişman mıyım? Değilim. Hayatın içinden bir hikayedir sonuçta” ifadeleriyle konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler