Ana SayfaKimdirElvin Levinler Kimdir?

İlgili Postlar

Elvin Levinler Kimdir?

“Babam Sınıfta Kaldı” dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Elvin Levinler kimdir? Elvin Levinler kaç yaşında? Elvin Levinler dizileri neler? Elvin Levinler filmleri neler? Elvin Levinler aslen nereli? Elvin Levinler hangi burç? Elvin Levinler hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Elvin Levinler Kaç Yaşında? Elvin Levinler Aslen Nereli? Elvin Levinler Hangi Burç?

Elvin Levinler 24 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan oyuncu Elvin Levinler, Boğa burcudur.

Elvin Levinler Kimdir?

Elvin Levinler eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır.  Liseden mevzun olduktan sonra “Koç Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü”nü kazanan Elvin Levinler, 2011-2013 yılları arasında ilk oyunculuk deneyimini Atv ekranlarında yayınlanan başrollerini Şafak Sezer ve Oya Başaran`ın üstlendiği Alemin Kıralı adlı sevilen dizide ki Ayben Kıral karakteri ile yaşamıştır.

2013 yılında senaristliğini Gani Müjde`nin yaptığı, başrollerinde Levent Ülgen ve Yasemin Yalçın`ın rol aldığı Salih Kuşu adlı dizide Salih Bey`ın kızı Melis rolünü canlandırmıştır. Elvin Levinler aynı yıl Fox Tv ekranlarında komedi dizisi olarak yayınlanan başrol oyunculuğunu Cem Davran`ın üstlendiği Babam Sınıfta Kaldı isimli sevilen dizide rol almıştır. Dizinin finalinden sonra ekran önünde istediği gibi işlerde yer alamayan Elvin Levinler, bir YouTube kanalı açmıştır. Spora ve sağlıklı beslenmeye düşkün olan Elvin Levinler, takipçilerine bu yönde tavsiyeler vermektedir. Elvin Levinler 2016 senesinde Bülent Kocamanoğlu ile dünya evine girmiştir.

Elvin Levinler Dizileri

  • 2013 – Babam Sınıfta Kaldı
  • 2013 – Salih Kuşu
  • 2011 – Alemin Kralı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler