Ana SayfaKimdirElvin Ahmedov Kimdir?

İlgili Postlar

Elvin Ahmedov Kimdir?

Savaşçı dizisiyle ünlenen Mehmet Emin Vahabzade karakterini canlandıran sevilen oyuncu Elvin Ahmedov Kimdir? Hangi dizlerde yer almıştır ? Aslen nerelidir ?  hakkında merak edilenler Elvin Ahmedov Kimdir? haberimizde ….
Bugün Doğan Ünlüler

Elvin Ahmedov aslen nerelidir? Elvin Ahmedov Şuan kaç yaşında? Elvin Ahmedov Hangi burçtur ?

Savaşçı dizisinde rol alan sevilen oyuncu şuan 28 yaşındadır Aslen Azerbaycan’lıdır burcu ise Oğlaktır.

Elvin Ahmedov Kimdir?

Savaşçı dizisiyle ünlenen tanıdığımız Elvin Ahmedov 1 Ocak 1990 tarihinde Azerbaycan Bakü de doğmuştur. Sevilen oyuncu aslen Azerbaycanlıdır çocukluk yıllarını Azerbaycan da geçiren oyuncu Eğtimini Azerbaycanda “Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İncesanat “Üniversitesinden mezun olmuştur. Eğitimini Lisansla tamamladıktan sonra ise Türkiyeye gelerek  kariyerine Türkiyede devam eden oyuncu Savaşçı Dizisiyle Fox tv ekranlarında izleyicileriyle buluşmuştur.oyuncumuz Elvin Ahmedov  2012 yapımı Tiger filminde oyunculuk deneyimi yaşamıştır. 2017 de ise Ataocağı filminde yer almıştır. Son olarak 2018 yılında Savaşçı dizisiyle Fox tv ekranlarında Mehmet Emin Vahabzade karakterini canlandıracaktır.

Savaşçı Dizisi

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı dizisinde birçok ünlü ismin yer aldığı diziniin oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı”, FOX’ta pazar akşamları yayınlanmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler