Ana SayfaÜnlülerElsa Hosk: Göğüsler, biz çocuklarımızı besleyelim diye var

İlgili Postlar

Elsa Hosk: Göğüsler, biz çocuklarımızı besleyelim diye var

Şubat ayında, ilk bebeklerini kucağına alan iş adamı Tom Daly ve İsveç’li model Elsa hosk çiftinden Elsa Hosk, kızını emzirdiği esnada çektiği fotoğrafı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yaptığı bu paylaşımdan dolayı, bazı takipçilerinden  olumsuz yorum aldı. Yapılan bu yorumlara sessiz kalmayan hosk, takipçilerine; “Göğüsler, biz çocuklarımızı besleyelim diye var” diye seslendi.

2015 yılında Dünya evine giren Elsa Hosk-Tom Daly çifti, şubat ayında Tuuli adını verdikleri kızlarını kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

Sosyal medya hesabından gündelik hayatından kesitler paylaşan Hosk, Kızını emzirirken çektiği fotoğrafı paylaşınca olay oldu. Ünlü modelin paylaşımından sonra özellikle erkeklerin direkt mesaj atmasını anlattı. İşe giderken arabanın içinde bebeği ile verdiği pozları yayınlayan 32 yaşındaki Hosk, “Bazı erkek takipçilerimin, bu fotoğraflardan rahatsız olması ilginç. Neden en doğal bir eylem sizin için rahatsız edici? Göğüsler, biz çocuklarımızı besleyelim diye var.” dedi.

Hosk, geçtiğimiz günlerde de paylaştığı bir makalede doğum deneyimini anlatmıştı. Ünlü model, birçok ünlü ismin “Acılar vız geldi” açıklamasının aksine, “Hayatımın en acılı, en korkulu ve en karanlık anlarıydı. Korku filminden güneşli bir rüyaya uyanmak gibiydi” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler