Ana SayfaDedikoduElmas Yılmaz: Acımın Üstüne Acı Yaşattılar

İlgili Postlar

Elmas Yılmaz: Acımın Üstüne Acı Yaşattılar

34’üncü Best Model Türkiye yarışmasında Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen birinci olmuştu. Yarışmada ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz ise yarışmanın ardından şoke edici iddialarda bulunmuştu. Yılmaz, birincinin önceden belli olduğu ve yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunulduğu dile getirmişti. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Yılmaz, ilginç bir açıklama daha yaptı. Elmas Yılmaz “Acımın üstüne acı yaşattılar” dedi.

Erkan Özerman Hakkında Bomba Açıklamalar

Geçtiğimiz aylarda Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa canlı yayınına katılan Elmas Yılmaz, Best Model yarışmasıyla ilgili iddialarıyla gündeme geldi. Bu yıl yarışmada ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz, hakkının yendiğini iddia ederek, yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu söyledi. Yılmaz, “Best Model’da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı” iddiasında bulunarak, herkesi şoke etti.

Elmas Yıldız, organizasyon sorumlusunun, erkek yarışmacılara ‘Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?’ şeklinde mesajlar attığını ve olumsuz cevaplar karşılığında ‘Yarışmada görürsün’ dendiğini ileri sürdü.

Barış Arslan’dan Elmas Yılmaz’a Destek

Programa telefonla bağlanan Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Barış Arslan, Elmas Yıldız’ı destekledi. Arslan, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

“Hem Organizatör Aydın Bey’in Elmas’a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları…”

“Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı. Ben şok oldum sahnede…”

“Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. 1.5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. ‘Erkan Özerman’a masaj yaparsan derece garanti’ dendi. Ben bu pislikleri yapmadım.”

Elmas Yılmaz: Acımın Üstüne Acı Yaşattılar

Best Model yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli olarak seçilen Elmas Yılmaz, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda yarışma esnasında şok eden açıklamalarda bulunan best model, katıldığı yarışmada birinci olacak kişinin çok daha önceden belli olduğunu söylemişti. Yarışmanın güvenilir olmadığını ortaya çıkararak skandalın perdesini aralayan Yılmaz, ilginç bir açıklama daha yaptı.

Birkaç ay önce annesini kaybeden tescilli güzel, “Annemi defnettikten iki gün sonra beni ifadeye çağırdılar, acımın üstüne acı yaşattılar” diyerek kötü günlerinden bahsetti. Davanın hala devam ettiğini sözlerine ekleyen Yılmaz, “Hayırlısı olmasını diliyorum, ama hukuk mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Yarışma skandallarla dolu. Dava süreci devam ettiği için çok fazla konuşamıyorum. Dava görüldüğünde, söyleyemediğim birçok şeyi söyleyeceğim” dedi.

Bu zor sürecin ardından kariyerinden vazgeçmeyen ve oyunculuk eğitimi almaya devam eden Elmas Yılmaz, “Kariyerimi düzenli ve güzel şekilde ilerletmeye çalışıyorum ve eğitimler alıyorum. İnsanlar beni Hande Erçel’e çok benzetiyorlar. Umarım onun gibi güzel bir kariyere sahip olurum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler