Ana SayfaKimdirElif Melda Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Elif Melda Yılmaz Kimdir?

“Aşkın Tarifi” dizisinin oyuncusu Elif Melda Yılmaz kimdir? Elif Melda Yılmaz kaç yaşında? Elif Melda Yılmaz dizileri neler? Elif Melda Yılmaz filmleri neler? Elif Melda Yılmaz aslen nereli? Elif Melda Yılmaz hangi burç? Elif Melda Yılmaz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Elif Melda Yılmaz Kaç Yaşında? Elif Melda Yılmaz Aslen Nereli? Elif Melda Yılmaz Hangi Burç?

Elif Melda Yılmaz, 7 Ekim 1977 senesinde Eskişehir’de doğmuştur. Aslen Eskişehirli olan Elif Melda Yılmaz, Terazi burcudur.

Elif Melda Yılmaz Kimdir?

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Elif Melda Yılmaz, ilk olarak yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı.

Bilkent Üniversitesi Tiyatorsu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tiyatorsu ve Ankara Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapan Elif Melda Yılmaz, 2004 yılında bu yana bazı dizi ve sinema filmlerinde oyunculuk da yapmaktadır.

İlk olarak 2004 yılında Tatil Aşkları dizisinde ekran karşısına çıkan Elif Melda Yılmaz, 2005’te Seray Sever, Umut Oğuz ve Bülent Kayabaş’ında oynadığı Ters Köşe dizisinde Tuğçe rolünü oynadı.

Elif Melda Yılmaz, 2008 yılında Özcan Varaylı, Ayça İnci, Ayşe Kökçü ve Ensar Kılıç ile birlikte Yengeç Oyunu adlı sinema filminde Nuriye’yi canlandırdı.

2015 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 265. bölümde Meryem karakteri ile katılan Elif Melda Yılmaz, 296. bölümde diziden ayrıldı.

Elif Melda Yılmaz şimdi Kanal D ekranlarında yayımlanacak “Aşkın Tarifi” dizisinde rol alacaktır.

Elif Melda Yılmaz Dizileri

  • 2021 – Aşkın Tarifi
  • 2017 Esaretim Sensin
  • 2015-2016 Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2008 Yengeç Oyunu
  • 2005 Ters Köşe
  • 2004 Tatil Aşkları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler