Ana SayfaDizilerElçin Sangu'nun vampir olduğu Yaşamayanlar dizisi ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Elçin Sangu’nun vampir olduğu Yaşamayanlar dizisi ne zaman başlayacak?

Elçin Sangu’nun vampir olduğu yeni dizi projesi “Yaşamayanlar” bu sezon başından beri büyük bir merakla bekleniyor. Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın ise ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ayrı bir merak konusu oldu.

Türkiye’nin İlk Vampir Dizisi “Yaşamayanlar” Sürpriz Oyuncularıyla Büyük Dikkat Çekiyor!

Elçin Sangu Kimdir

Güzel oyuncu Elin Sangu “Kiralık Aşk” dizisinden sonra bu sezon, herhangi bir TV dizisinde rol almamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bu durum, Sangu’nun hayranlarını epey bir üzse de yeni sezonda, Yaşamayanlar adlı bir internet dizisiyle müjdeyi vermişti. Peki Yaşamayanlar kadrosunda başka kimler var? Ne zaman yayınlanacak? Soruları merak ediyor…

Kerem Bursin Kimdir

Kerem Bursin kadroya dahil oldu!

Yaşamayanlar dizisi, içerik olarak ülkemizde çekilen diziler arasında bir ilki temsil ediyor. BluTV’de yayınlanacağı kesinleşen bu vampir dizisinde, başka kimlerin oynayacağı da bir hayli merak edildi. Geçtiğimiz aylarda, dizi filmin kadrosuna katılacağı söylenen birçok beğenilen oyuncunun ismi gündeme gelmişti. Bu isimler arasında Elçin Sangu haricinde, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in olduğu kesinleşmişti. Son olarak ise kadroda Kerem Bursin’in de yer alacağı netleşti.

Yerli Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’dan İlk Fragman Geldi

Birkan Sokullu Kimdir

Yayın tarihi merakla bekleniyor!

Çekimlerine başlanılan dizi filmin ilk fragmanı yayınlanıp, dizi setinden fotoğraflar da paylaşıldı. Fakat, Yaşamayanlar’ın ne zaman başlayacağı hakkında, hala bir tarih verilmemesi de dikkat çekiyor. Uzun zamandır, dizi ile ilgili bir haber çıkmaması merak uyandırmışken; geçtiğimiz günlerde dizi filmin başrol oyuncusu Selma Ergeç’in basın mensuplarınca görüntülenmesi bu merakları az da olsa giderdi.

Selma Ergeç Kimdir

Sözcü’den aldığımız habere göre güzel oyuncu Selma Ergeç’e, basın mensupları tarafından “Yaşamayanlar” dizisinin akibeti soruldu. Habere göre, oyuncu Ergeç; dizi filmin çekimlerinin halen devam ettiğini ve yayın tarihinin ise henüz belli olmadığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler