Ana SayfaDedikoduElçin Sangu, yorum yapılmasın istedi; daha çok konuşuluyor!

İlgili Postlar

Elçin Sangu, yorum yapılmasın istedi; daha çok konuşuluyor!

Son olarak Kiralık Aşk’ta rol alan oyuncu ve manken Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Tatilde paylaştığı fotoğrafla magazin dünyasına bomba gibi düştü.

İlk kez bikinili

Barış Arduç’la başrolü paylaştıkları Kiralık Aşk’ta Defne karakterini canlandıran başarılı oyuncu Elçin Sangu bu diziyle üne kavuşmuş son zamanlarda adından sık sık söz ettirir olmuştu. Dizinin finalinin ardından dinlenmeye çekilen başarılı oyuncu Elçin Sangu’nun şahsi sosyal paylaşım hesabından ilk kez tatilde çekindiği bikinili fotoğrafını yayınlaması magazin dünyasına bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Elçin Sangu’nun takipçileri bu ilke beğeniyle karşılık verdi.

Yorumlar aldı başını gidiyor

Kiralık Aşk’ın Defnesi olarak gündeme gelen güzel Elçin Sangu yorum yapılmasın istedi, yorumlar aldı başını gidiyor. Başarılı oyuncu Elçin Sangu’nun şahsi sosyal paylaşım hesabından ilk kez tatilde çekindiği bikinili fotoğrafını yayınlarken yorum yapılmasını istemediğinden İnstagram’ın sağlamış olduğu bir özellik olan yorum yapmayı kapat özelliğini aktif etti. Ancak oyuncu Elçin Sangu’nun istediği gibi olmadı. Magazin dünyası ve sosyal medya da bu yaptığıyla daha çok yoruma maruz kalarak adından çokça söz ettirdi.

Tatil rotası Yunanistan

Önce Tayland’a tatile giden başarılı oyuncu Elçin Sangu’nun şimdi de tatil rotasını Yunanistan’a çevirdiği biliniyor. Kiralık Aşk dizisinin yeni sezon öncesi enerji depoluyor. Bu süreçte sosyal medyayı aktif olarak kullanmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu son zamanlarda hesaplarını daha aktif kullanıyor. Elçin Sangu takipçilerinden paylaştığı fotoğraflara bolca beğeni topluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler