Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEkin Tutkun 'dan Aklım Karışıyor

İlgili Postlar

Ekin Tutkun ‘dan Aklım Karışıyor

Ekin Tutkun ’un yeni şarkısı “Aklım Karışıyor” OnAir Sahne aracılığı ile tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu.

Aklım Karışıyor’a Klip

Sadece bir oda içinde yaşanabilecekler ve genel tabirler üzerine yazılan sözlerin gecenin üçünde yapılan beste ile buluştuğu şarkı “Aklım Karışıyor”u şarkının yazarı ve yorumcusu Ekin Tutkun şöyle anlatıyor: “ Kısa, öz, etkileyici ve kapalı sözlerle melodinin buluşması”. Genelde şarkıların hep sahipleri olduğu düşünülür ama bu şarkının bir ilham kaynağı ya da sözlerinin ulaştığı biri olmadığını belirten genç müzisyen Peyk ve Redd müziklerinden çok etkilendiğini de sözlerine ekliyor.

Şarkının klibini de kendi imkanlarıyla hazırlayan Ekin Tutkun’a bu konuda kız arkadaşı çok yardımcı olmuş. Sade ve etkili klibi biraz da saykodelik oldurmaya çalışmış Ekin.

Müzisyenler için Bağımsız Müzik


Bağımsız müzik ve bağımsız müzisyenlerle ilgili deneyimlerine değinen Ekin Tutkun için OnAir Sahne bambaşka bir deneyim olmuş:
“Bağımsız müziği ve müzisyenler topluluğunu Onair ile tanıdım. Şahsen benden hiçbir beklenti olmadan benim için bu kadar çabalayan bir yapılanma olduğunu öğrenince hemen iletişime geçtim fakat o zaman başka bir anlaşmam vardı. Biter bitmez de OnAir ile başladık. Umarım güzel şeyler yaparız. Herhangi bir plak şirketinden teklif alsam dahi OnAir Sahne gibi güzel yürekli olamayacaklarını düşünüyorum o yüzden kalemim yazdıkça sesim elverdikçe Onair ‘in üyesi olmaya devam edeceğim. Diğer bağımsız müzik örneği ise “Olta” projesi bir gün o albüme de katılmak istiyorum. Çünkü bu konuda da OnAir Sahne beni destekliyor. Bu duygu paha biçilemez. Kendine güvenen her müzisyenin OnAir Sahneye başvuru yapmasını öneriyorum.”

Aynı zamanda müzik öğretmenliği bölümü öğrencisi de olan Ekin Tutkun da her müzisyen gibi pandeminin bitmesini ve yaşadığı Bodrum ve çevresinde sevdiği sahnelere bir an önce dönmeyi istiyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler