Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar Tatili Bırakmıyor

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Tatili Bırakmıyor

Eda Taşpınar tatili bırakmıyor. Yazın en çok konuşulan ünlülerinden olan ve bronz tenden hiç vazgeçmeyen sosyetik güzel Eda Taşpınar; New York, İğneada, Bozcaada ve Madrid’in ardından rotasını popüler tatil merkezi Mikonos’a çevirdi.

Eda Taşpınar Çıplak Pozuyla Olay Oldu

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, fit fiziğini sergilemeye devam ediyor. Taşpınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni topladı.

Eda Taşpınar Kimdir?

Deri koltukta çekilmiş çıplak pozunu takipçilerine aktaran Taşpınar, paylaşımının altına ise, “Aşkı, binlerce arının kanımı bala çevirmesi gibi uğulduyor içimde” notunu düştü.

Eda Taşpınar Bu Kez Bikinisiyle Gündem Oldu

Geçtiğimiz günlerde çırılçıplak pozuyla gündeme bomba gibi düşen sosyetik isim Eda Taşpınar, bu kez sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.

Tatil cenneti Bozcaada‘da bronzlaşmaya devam eden Eda Taşpınar, çırılçıplak pozundan sonra şimdi de kayalıklar arasında bikinisiyle verdiği pozla çok konuşuldu.

Taşpınar’ın cesur paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bazı sosyal medya kullanıcıları, sosyetik ismin düzgün fiziğine dikkat çekerek iltifat yağdırdı.

Eda Taşpınar: Dünyaya Benim Gibi Bakmıyorlar

Eda Taşpınar Tatili Bırakmıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler