Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar Kalçalarını Paylaştı!

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Kalçalarını Paylaştı!

Sosyal medyayı aktif kullanan ve her yaptığı paylaşımla da adından söz ettirmeyi başaran Eda Taşpınar’dan bu kez beklenemeyen bir paylaşım geldi. Eda Taşpınar kalçalarını paylaştı…

Beş Ay Mykonos’da Kalacağım”

Yazın en çok konuşulan ünlülerinden olan Eda Taşpınar, önceki gün de Nişantaşı’ndaydı. Bir eczanede objektiflere yansıyan 42 yaşındaki sosyetik güzel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yılın her dönemi bikinili paylaşım yapan ve tatil pozlarıyla takipçilerini kıskandıran Eda Taşpınar, “Bodrum aşkınız bitti mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Mykonos’da evim var. Beş ay Mykonos’da kalacağım. Bodrum aşkı asla bitmez ama senelerce yaşadım orada. Yaşanacak ve görülecek çok yerler var dünyada, onları denemek lazım. O yüzden yaz aylarını Bodrum yerine başka yerlerde geçiriyorum. Bodrum’un pahalılığı konusunda pek bilgim yok çünkü uzun süredir gitmiyorum.

Eski Sevgilisi Hakkında Açıklama

Eda Taşpınar ile Çağrı Atakan, ünlü oyuncu sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kaldığı ‘Survivor 2021’ yarışmasına gitmeden önce dört ay boyunca aşk yaşamıştı. Atakan, fikir anlaşmazlığı yüzünden ayrıldıklarını söylediği sosyetik güzelin yeni ilişkisi hakkında konuşmuştu: Paylaştığı pozları görmedim. Allah mesut etsin. Eda çok iyi bir insan. Mutluluğu sonuna kadar hak ediyor. Ne diyebilirim ki, inşallah mutlu olur.

Eda Taşpınar Bikini Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Sporu hayatının bir parçası haline getiren Taşpınar, formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Son olarak bikinili paylaşım yapan Taşpınar, kusursuz fiziği ile kendine hayran bıraktı.

Eda Taşpınar Kimdir?

Eda Taşpınar Kalçalarını Paylaştı!

Düzgün fiziği, lüks tatilleri ve cesur paylaşımları ile gündemden düşmeyen Eda Taşpınar son paylaşımı, görenleri şaşkına çevirdi. Bu sefer yere çömelmiş halde kalçasının fotoğrafını paylaşan Taşpınar, paylaşımına ‘Egg-stravagent’ notunu düştü. Paylaşımını yoruma kapatan Taşpınar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler