Ana SayfaKimdirEda Şölenci Kimdir?

İlgili Postlar

Eda Şölenci Kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Eda Şölenci Kimdir?

Genç ve güzel oyunculardan biri olan Eda Şölenci kimdir? Adı Efsane ve Aslan Ailem gibi dizilerde rol alan, güzelliği ile herkesin dikkatini çeken Eda Şölenci’nin hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Eda Şölenci’nin Hayatı

Eda Şölenci, 18 Ağustos 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini bitirene kadar İzmir’de yaşayan Eda Şölenci üniversite eğitimini tamamlamak için İstanbul’a gelmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimi tamamlayan Eda Şölenci’nin başarılı bir eğitim hayatı geçmiştir.

Oyunculukla ilgili projelerde yer almak isteyen Eda Şölenci ekranlara iddialı bir diziyle başlamıştır. Edı Efsane dizisinde baş rollerde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yer aldığı böylesi dikkat çeken bir yapım ile giriş yapan Eda Şölenci, Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Çiler karakteri ile bir anda dikkatleri üzerine çekmiştir.

Adı Efsane dizisinde yan rollerden biri olan Çiler karakterini canlandırmasına karşın, hem güzelliği hem de yetenekli oyunculuğu ile göz dolduran Eda Şölenci, rol aldığı Adı Efsane dizisinden sonra sosyal medyada da hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Eda Şölenci 2017 yılında sevenlerinin karşısına “Aslan Ailem” projesi ile geçmiştir.

Yer Aldığı Projeler

  • Adı Efsane
  • Aslan Ailem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler