Ana SayfaKimdirEda Nur Hancı Kimdir?

İlgili Postlar

Eda Nur Hancı Kimdir?

BKM Mutfak ekibinin yeni üyesi, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak oyuncusu Eda Nur Hancı Kimdir? Eda Nur Hancı Hangi Burç?

Bugün Doğan Ünlüler

Eda Nur Hancı Kimdir? Eda Nur Hancı Aslen Nerelidir? Eda Nur Hancı Hangi Burç? Eda Nur Hancı Kaç Yaşında?

23 Ocak 1996’da doğan Eda Nur Hancı İstanbul’da doğmuş ve Aslen İstanbulludur. 23 Yaşında olan Ece Nur Hancı, Kova burcudur.

Eda Nur Hancı Kimdir?

Terakki Vakfı Okulları Şişli Terakki Lisesinde Lise eğitimini 1 yıl İngilizce hazırlıkla birlikte okumuş, o arada ekstra olarak almanca öğrenmiştir. Lisenin ilk yıllarında kendini geliştirmek için bir süre Amerika ve Kanada’da yaşamıştır. Döndüğünde hayatının sürekli bir köşesinde kalan oyunculuk için Sadri Alışık Kültür Merkezinde temel oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuk eğitiminden sonra aynı çatı altında tiyatro ve oyunculuğa atılan genç oyuncu, bir süre oyunculuğa devam etmiştir.

Üniversite zamanı geldiğinde Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümünü kazanan Eda Nur Hancı, okulunun dili Fransızca olmasından dolayı 1 yıl da Üniversite eğitimi için hazırlık okumuştur. Eğitimini uzun uzun yaşayan genç oyuncu, hazırlık zamanlarında oynadığı oyunlarında hayal bile edemediği bir fırsat yakalıyor ve çeviri ekibine alınıyor. Çeşitli oyunların çevirisini yapan Eda Nur Hancı bunların yanı sıra tiyatrolarda sahne almaya da devam etmiştir.

Popüler bir YouTube kanalı bünyesinde metin yazarı olarak çalışmıştır. İngilizce, Fransızca, Almanca, Latince ve Eski Yunanca dillerini bilen yetenekli oyuncu en çok sevdiği hobilerinin arasında okumak ve izlemek vardır.

Bir arkadaşının aracılığıyla BKM Mutfak oyuncu seçmesinden haberdar olan ünlü oyuncu, bir çok elemeden geçmiş ve Çok Güzel Hareketler 2.Kuşak ekibine dahil olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler