Ana SayfaDedikoduEda Erol'dan Alişan'a yanıt: Terlik de götürürüm, yardım da ederim

İlgili Postlar

Eda Erol’dan Alişan’a yanıt: Terlik de götürürüm, yardım da ederim

Verdiği röportajda “Terliğimi getirecek” diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Alişan’a nişanlısı Eda Erol’dan yanıt geldi. Eda Erol, Alişan’ın sözlerine “Terlik de götürüm yardım da ederim.” diye yanıt verdi. İşte detaylar…

Alişan, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda nişanlısı hakkında açıklama yaparken “Çok güzel, çok alımlı, çok ateşli, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür, hatta terliğimi de ayağıma getirecek” diye konuşmuştu.

Alişan’ı bu açıklamalarının ardından tüm gözler Eda Erol’dan gelecek yanıta çevrilmişti. Amerika tatilinden dönen Eda Erol, nişanlısının açıklamaları ile ilgili sorulan “Alişan’a terlik götürür müsün?” sorusuna “Tabii ki götürürüm. Enişteme götürüyorum. Evde birçok yardımcımız olmasına rağmen her zaman “Bir şey içer misiniz, yer misiniz” diye sorarım. Terliklerini götürürüm. Bunlar beni eksiltmez. Ben annemden, büyüklerimden böyle gördüm.” diye yanıt verdi.

Düğün tarihi hakkında da konuşan Eda Erol, tarih için nişanlısı Alişan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini ve Kasım ayı gibi olacağını söyledi.

Eda Erol, son günlerde gündemde olan estetik iddiaları ile ilgili de konuşarak “Sadece kilo verdim. Estetiğe karşı değilim. Mutsuzsa yaptırır insan, ama bende hiç estetik yok. Ben o fotoğraflarda çok küçüğüm. Biz kadınlar yaş aldıkça gelişiyoruz. Orada çocuğum. Keşke vücuttan da verselermiş fotoğrafı, ne kadar iri olduğumu görürlerdi. Üç senedir pilatesi hiç bırakmadım.” dedi.

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler