Ana SayfaÜnlülerEda Ece'den haber var

İlgili Postlar

Eda Ece’den haber var

Koronavirüse yakalanan ve süreci evinde geçiren oyuncu Eda Ece, son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ece, “Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim” ifadelerini kullandı

Son dönemin popüler oyuncularından Eda Ece’nin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Evde kendini karantinaya alan Ece’nin süreci ağır geçirdiği öne sürülmüştü.

 

30 yaşındaki ünlü oyuncu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi veren Eda Ece, şunları söyledi: Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de Covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim. Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. (The First Wives Club) O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.

Ece, geçtiğimiz yıl ekim ayında da koronavirüs testi yaptırmıştı.

Sosyal medya hesabından sonucu hayranlarıyla paylaşan oyuncu, “Hastayım ama korona değilim. Setteyim. Halim yok” ifadelerini kullanmıştı.

30 yaşındaki oyuncu Ece, “Hayat Bilgisi”, “Bez Bebek”, “Adını Feriha Koydum” dizilerinde konuk ve yardımcı oyuncu rollerinde yer alarak televizyon dünyasına adım atmış, “Pis Yedili” dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.
Eda Ece’nin başrolde yer aldığı yapımlar arasında “Kızım İçin”, “Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul”, “Deliha 2” filmlerinin yanı sıra “Beni Böyle Sev”, “İlişki Durumu: Karışık,” “Yasak Elma” gibi diziler de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler