Ana SayfaDedikoduEce Seçkin'den teröre tepki!

İlgili Postlar

Ece Seçkin’den teröre tepki!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, imza günü ve mini konser için geldiği Gaziantep’te, “Barışçıl, insancıl bir dünya, terörün olmadığı masum insanların ölmediği bir ülkede yaşamak istiyoruz.” dedi ve teröre tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Sevilen şarkıcı Ece Seçkin, mini konser ve imza günü için Gaziantep’teydi. Teröre tepki gösteren Seçkin, “Barışçıl, insancıl bir dünya, terörün olmadığı masum insanların ölmediği bir ülkede yaşamak istiyoruz.” dedi.

Mini konserin ardından sevenlerine imza veren ünlü şarkıcı, üzerinde resmi bulunan tişört ile gelen gencin isteği üzerine tişörtü imzaladı. Seçkin, kendisi görmek için gözyaşları döken küçük bir hayranı ile de özel olarak ilgilendi, minik hayranına da imza vermeyi ihmal etmedi.

Kebabı, baklavası, tarihi ve kültürel özellikleri ile bilenen Gazi kente ilk kez geldiğini ve buraya hayran kaldığını ifade ede Ece Seçkin, Forum Gaziantep ve organizasyonda desteği olanlara teşekkür etti ve, “4 yıldır Türkiye’nin hemen her yerine gittim. Gaziantep’e hiç gelmemiştim. Gönlümde hep Antep vardı. Bugün Gaziantep’teyim, yoğun bir kalabalık vardı. Çok keyifli oldu. İnsan duygulanıyor, o alkış ve çığlığı duyunca. İnanılmaz güzel karşıladılar. İnanılmaz misafirperver insanlar.” dedi.

Son zamanlarda Türkiye’deki terör olaylarına tepki gösteren Ece Seçkin, 2017 yılının barış ve huzur içerisinde geçen bir yıl olması temenni ederek “Barışçıl, insancıl bir dünya, terörün olmadığı masum insanların ölmediği bir ülkede yaşamak istiyoruz. Allah memlekete artık bundan sonra zeval vermesin. 2017’nin ülkemiz ve milletimiz için çok iyi olacağını düşünüyorum ve dua ediyorum. Tüm Türk milletine, hepimize başta sağlık, mutluluk, huzur ve uluslar arası arenada başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Seçkin, son klibi Adeyyo’ya olan ilgi için hayranlarına teşekkür etti ve yeni projelerinin sinyallerini verdi. Seçkin, “Yeni projelerimle tekrar dinleyicilerin karşısında olacağım. Yeni bir klip çektim, bugüne kadar, benim şarkılarıma, kliplerime değer verdiklerini hissettirdiler. İnşallah bu yeni şarkımı da çok severler” dedi.

Özellikle genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği Ece Seçkin, kendisi için gelen konuklarına keyifli dakikalar yaşattı. Etkinliğin ardından, yoğun ilgi ile alışveriş merkezine veda etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler