Ana SayfaKimdirEce Mumay Kimdir?

İlgili Postlar

Ece Mumay Kimdir?

“Ansızın” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Ece Mumay kimdir? Ece Mumay kaç yaşında? Ece Mumay aslen nereli? Ece Mumay albümleri neler? Ece Mumay hangi burç? Ece Mumay hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ece Mumay Kaç Yaşında? Ece Mumay Aslen Nereli? Ece Mumay Hangi Burç?

Ece Mumay 12 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ece Mumay Aslan burcudur.

Ece Mumay Kimdir?

Ece Mumay eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Ece Mumay, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı lise bölümünde 3 yıllık klasik kemençe eğitiminden sonra 4.sınıfta gitar bölümüne geçmiştir ve başarıyla mezun olmuştur. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi Konservatuvarı Gitar Bölümü”nü kazanan Ece Mumay İrem Derici’nin “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısına klip çekmiştir ve Twitter isimli sosyal medya hesabında paylaşmıştır.

Ece Mumay için bu hayatının dönüm noktası olmuştur. Bu klip sayesinde hayran kitlesini arttıran ve İrem Derici’nin de dikkatini çeken Ece Mumay TRT 1’de yayınlanan sabah programına davet edilmiştir ve müzikseveler tarafından tanınmıştır. Youtube’un Türkiye’de en çok tıklanan üç isminden biri olmuştur.

Pop müzik şarkıcısı Ece Mumay, “Belki Bir Gün”, “Vazgeç Gönül”, “Gitmem” ve “Eylül” adlı 4 single parçası ile Pasaj Müzik şirketinden “Odamdan” adlı albümünü 2017 yılında çıkarmıştır. 2019 senesinde “Hırka” isimli şarkısını yayımlayan Ece Mumay 2020 yılında “Senden Sonra”, “Ansızın” şarkılarını yapmıştır.

Ece Mumay Single Albümleri

  • 2020 – Ansızın
  • 2020 Senden Sonra
  • 2019 – Hırka
  • 2017 – Odamdan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler