Ana SayfaDedikoduEce Erken zehirlendi, hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Ece Erken zehirlendi, hastaneye kaldırıldı!

Yayına çıkmadığı için sevenleri tarafından merak edilen Ece Erken, gıda zehirlenmesi nedeni ile hastaneye kaldırıldığını ve tedavi edildiğini duyurdu. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı zor anları aktardı. İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan programına çıkmayan ünlü sunucu Ece Erken, sevenleri tarafından çok merak edildi. Erken, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile gıda zehirlenmesi nedeni ile yayına çıkmadığını anlattı.

Gıda zehirlenmesi nedeni ile hastaneye hastaneye kaldırılan ve tedavi ediken Ece Erken, sosyal medya platformu Instagram’daki hesabı üzerinden yayınladığı mesajında “Dün akşam 21:00’den beri şişkinlik, gaz, sonrasında ishal ve kusma sabah 06:00’ya kadar sürdü. Yine de kanala gelip yayına çıkacaktım ama o kadar halsiz o kadar kötüyüm ki hem size yansıtmamak hem de sizi üzmemek için yayını sunması için Halit hocamdan rica ettim. Allah razı kırmadı beni. Hastanedeyim, tek derdim Eymen’e geçmemesi. Salı günü yayında görüşmek üzere.” dedi.

Ece Erken, Alişan, Mustafa Ceceli, Esra Erol gibi isimlerin haberi alır almaz kendisini aradığını belirten ünlü sunucu, “Mesajlarıyla beni yalnız bırakmayan sizlere çok ama çok teşekkür ederim, ağır rahatsızlık geçirmeme rağmen, 1 günde çok şükür toparladım sayılır. Duygusal olur ya insan hastalanınca…teşekkür edesim geldi.” diyerek kendisini merak eden ve ilgilenen herkese teşekkür etti.

Ece Erken, sağlığına kavuşmuş bir şekilde Salı günü yayına çıkacağını duyurdu.

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler