Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar'dan İzlanda'ya Tepki!

İlgili Postlar

Ebru Yaşar’dan İzlanda’ya Tepki!

Sevilen şarkıcı Ebru Yaşar son dönemlerde gönüllü olarak yürüttüğü yardım projelerinde sıklıkla yer almakta. Kendi mutluluğu kadar çevresinin mutluluğunu da önemseyen ve herkes için bir şeyler yapmaya çalışan duyarlı sanatçı Ebru Yaşar’dan İzlanda’ya tepki geldi.

“Destekleyebildiğim Her Şeyin İçerisindeyim”

Parıltı Derneği’ne üye olan ve elinden geldiğince her projeye destek vermeye çalışan Ebru Yaşar, yardım projelerinin içerisinde yer almayı sevdiğini dile getirmişti. Ramazan’da görme engelli çocuklar için düzenlenen bir iftar yemeğine katılan Ebru Yaşar, derneğin Türkiye için önemli projeler yürüttüğünün de altını çizmişti.

Ebru Yaşar’dan 2019’a Muhteşem Sahne!

Bayramda Çocukları Yalnız Bırakmadı

Ramazan Bayramı’nda Ebru Yaşar örnek alınacak bir tutum sergiledi. Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nda kalan minikleri es geçmeyen Yaşar, çocuklar için oyuncaklar göndererek yüzlerini güldürdü. Çok yakın zamanda yuvayı ziyarette edeceğini açıklayan Ebru Yaşar “En kısa zamanda yanınıza gelip sizlerle birlikte oyunlar oynamak için sabırsızlanıyorum.” çocuklara diyerek sevgilerini de iletti.

Ebru Yaşar Milli Takıma Destek Verdi!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün Milli Takımımız İzlanda maçı öncesinde büyük bir skandalla karşılaştı. İzlanda yetkileri tarafından havaalanında 2 saat boyunca pasaport kontrolünden geçen ve didik didik aranan futbolcularımızın altı buçuk saatten fazla havaalanında tutulmasına da birçok kişiden ve ünlü isimlerden tepki yağdı. O isimlerin arasında Ebru Yaşar‘da vardı. Yapılanın bir haksızlık olduğunu vurgulayan Yaşar “”Milli Takımımızın yanındayız ve millilerimizi destekliyoruz. Yaşananları ve yaşatılanları kınıyoruz.” açıklamasıyla sosyal medyadan desteğini belirten bir video paylaştı.

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar’dan İzlanda’ya Tepki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler