Ana SayfaDedikoduEbru Yaşar ‘’Şarkılarım Sokağın Sesi’’  Dedi

İlgili Postlar

Ebru Yaşar ‘’Şarkılarım Sokağın Sesi’’  Dedi

Ebru Yaşar, ‘Öldüm Sahiden’ adlı şarkısını kliplendirdi..

Magazin basınında  yer alan habere göre, ünlü şarkıcının Ömerli’deki evinde yapılan çekimlerde kendisine rap’çi Ados eşlik etti.

Şarkıya rap bölüm ekleterek hayranlarına sürpriz yapan Yaşar, “Bu türü sokağın sesi olarak görüyorum. Benim şarkılarım da sokağın sesi, bu yüzden işbirliği yaptık” dedi.

DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Demet Akalın, Hande Yener gibi senin döneminin şarkıcılarıyla kendini kariyer açısından nasıl kıyaslıyorsun?

Onlarla tarzımız çok farklı. Hepsi benim arkadaşım ve hepsini çok seviyorum. Ben pop-fantezi söylüyorum. Daha nağmeli söylüyorum onlara göre. Gerçi artık tarzlar birbirine karıştı. Mesela yeni çıkan isimler var, onlar da nağmeli söylüyor ama yeni çıktıkları için hemen popçu deniyor. 90’lı yıllarda çıktığımda “fantezi” deniyordu. Şimdi “pop-fantezi” diyorum ben. Ben kendimi istediğim yerde görüyorum. Ama işimizin sonu yok. Hiçbir zaman “Ben oldum” diyemem. Böyle dersem işi bırakmam gerekir. Hâlâ yolun başındaymışım gibi, o heyecanla işimi yapıyorum. Albüm çıkalı 3 gün oldu ve çok heyecanlıyım. Eşim de bana çok destek oluyor. Beraber hazırlandık. Çıkarma ve promosyon aşamasında bana çok fikir verdi.

İYİ Kİ BAŞKASIYLA EVLENMEMİŞİM

Eşin Necat Gülseven’le nasıl tanıştınız?

Arkadaş ortamında. Aslında o ortamda birbirimizden hiç elektrik almadık. Ne ben ona o gözle baktım ne de o bana. Birkaç ay sonra tekrar denk geldik. Bende çok efendi, iyi biri olduğu izlenimi bıraktı. Ben iyi ve efendi insanı çok severim. Sonra dikkatimi çekmeye başladı. Hatta o kadar uzun ve güzel kirpikleri var ki, “Ne güzel kirpikleri var” dedim içimden. Ama o, kaba tabirle “atlamadı”. Böyle olunca daha çok beğendim. Doğum günümde bana mesaj attı. Sonra birkaç kez dışarı çıktık ve ilişkimiz başladı. 6 ay flört ettik, sonra da evlendik.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler