Ana SayfaDedikoduEbru Şancı'nın eşinden beklenmedik tepki: İşine bak dombili

İlgili Postlar

Ebru Şancı’nın eşinden beklenmedik tepki: İşine bak dombili

Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk’e sosyal medyada asılan bir kullanıcıyı ifşa eden Ebru Şancı’ya bir takipçisi destek vermişti. Şancı’ya destek mesajı gönderen takipçisi, Alpaslan Öztürk’ün anlamsızca tepkisine maruz kaldı. Öztürk, destek mesajı yazan takipçiye “İşine bak lan dombili” dedi. İşte detaylar…

“Tanışalım” diyene haddini bildirmişti

Ünlü model Ebru Şancı, dün sosyal medya hesabından futbolcu eşi Alpaslan Öztürk’e “Tanışalım” mesajı atan bir sosyal medya kullanıcısını kendi sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Şancı, konunun magazin gündeminde ele alınmasının ardından birçok takipçisinden destek mesajı aldı. Bir takipçisinin yazdığı mesaj, eşi Alpaslan Öztürk’ü nedeni anlaşılamayan nedenle sinirlendirdi.

Alpaslan Öztürk neden tepki gösterdi?

Ebru Şancı’nın takipçisi, “Kıskananlar çatlasın. Muhteşem görünüyorsunuz. Rabbim kem gözlerden korusun sizi, gülen yüzünüz solmasın. Kalbiniz nurlarla dolsun. Rabbim bol kazanç versin. Güç, kuvvet versin inşallah. Hayırlı işleriniz olsun. Helal olsun size… Basit, adi bayana haddini bildirdiniz.” şeklinde güzel dileklerini ilettiği bir destek mesajı yazmıştı.

Alpaslan Öztürk: İşine bak dombili

Ebru Şancı’nın eşi Alpaslan Öztürk, mesajın sahibi kullanıcıya “İşine bak lan dombili” yazarak tepki gösterdi. Diğer takipçiler, Öztürk’ün bu tepkisini yersiz bularak “Bu kadar sinirlenecek bir şey yoktu.” sözleri ile tepki gösterdiler. Alpaslan Öztürk’ün kendilerine güzel dilekler ileten sosyal medya kullanıcısına neden bu kadar sert bir tepki gösterdiğine hiç kimse anlam veremedi.

Ebru Şancı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler