Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın evli sevgilisinin eşinden olay sözler: Eşim bana Ebru'nun çıplak fotoğraflarını...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın evli sevgilisinin eşinden olay sözler: Eşim bana Ebru’nun çıplak fotoğraflarını gönderdi!

Ebru Şallı’nın evli sevgilisinin eşi Gonca Akkuş, canlı yayında Ebru Şallı hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Gonca Akkuş, “Eşim bana Ebru Şallı’nın çıplak fotoğraflarını attı. ‘Bu o, sezaryen izi var.” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Ünlü manken Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına telefon bağlantısı ile katıldı.

[irp]

Gonca Akkuş’tan olay açıklamalar

Olay yaratacak açıklamalarda bulunan Gonca Akkuş, canlı yayında “Eşim bana bir gün Whatsaap’tan ‘ Ebru Şallı’nın, fotoğrafları çıkmış’ dedi. Sonra internete baktım, bulamadım. Eşim bana fotoğrafları gönderdi. ‘Bu o değildir’ dedim. ‘Hayır o sezaryen izi var’ dedi. Eşim bana fotoğrafları gönderdiğinde henüz medyaya düşmemişti. Ebru Şallı, belki de bu fotoğrafları eşime attı bilmiyorum” diye konuştu.

[irp]

Ebru Şallı’nın çıplak fotoğraflarını Uğur Akkuş mu yaydı?

Aldatılan acılı eş Gonca Akkuş’un bu açıklamaları akıllara “Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafları şuan ki sevgilisi Uğur Akkuş mu yaydı?” sorularının gelmesine neden oldu.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler