Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı sosyal medyanın diline düştü

İlgili Postlar

Ebru Şallı sosyal medyanın diline düştü

Ebru Şallı sosyal medyanın diline düştü… Spor eğitmeni ve sunucu Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile alay konusu oldu. Ebru Şallı’nın paylaşımına takipçilerinden gelen yorumlar dikkat çekti. Ebru Şallı’nın hangi paylaşımı, nasıl dikkat çekti? Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı Sevgilisi Uğur Akkuş İle Evleniyor Mu?

Ebru Şallı’dan dikkat çeken paylaşım

Bir dönem podyumların en dikkat çekici isimlerinden olan, son yıllarda spor eğitmeni ve sunuculuk kimlikleri ile dikkat çeken Ebru Şallı, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri. Ebru Şallı, sık sık sosyal medya hesabından sağlıklı yaşam için uyguladığı tüyoları takipçileri ile paylaşıyor. Zaman zaman da fotoğraf paylaşımlarında photoshop uyguladığı şeklinde yorumlara maruz kalıyor. Ebru Şallı, yine bu konu ile gündeme geldi.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı sosyal medyanın diline düştü

Ebru Şallı, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına, sık sık ifade ettiği gibi avokadonun faydalarından yararlandığını vurgulayan “Avokadonun karşı koyulmaz ışıltısı diyelim.” şeklinde bir mesaj yazdı. Ancak, Ebru Şallı’nın fotoğrafında photoshop olduğunu düşünen takipçilerinin diline düştü.

Ebru Şallı’nın paylaşımında photoshop olduğunu düşünen bazı takipçileri şu yorumları yazdı:

– Ve avokado da şok…

– Avokado filtresi çıktı galiba haberim yok

– Muhteşem güzellik

– Filtrenin dayanılmaz cazibesi bence

– Eski Ebru Şallı nerede? Özledik çok.

Ebru Şallı’nın paylaşımına takipçilerinden gelen eleştirisel yorumlar dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler