Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı, evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş'tan dayak yedi!

İlgili Postlar

Ebru Şallı, evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’tan dayak yedi!

Ebru Şallı hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Ebru Şallı’nın, Akkuş’tan dayak yediği iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Ebru Destan’dan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’ya gönderme: Ben de onlar gibi sıska kalacağım!

Evli iş adamı Uğur Akkuş ile, yapılan eleştirilere rağmen aşk yaşamaya devam eden Ebru Şallı’nın, Akkuş’tan dayak yediği iddia edildi. İddianın sahibi, Uğur Akkuş’un eşi Gonca Derin.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı’nın evli sevgilisi Uğur Akkuş’a hapis cezası

Uğur Akkuş’un, Ebru Şallı ile aldatılan eşi Gonca Derin, Uğur Akkuş hakkında ‘kendisini darp ettiğini ve ölümle tehdit ettiği’ gerekçesi ile mahkemeye başvurmuştu. Görülen davada, mahkeme Uğur Akkuş’a iki yıl hapis cezası verdi. Gonca Derin, mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Uğur Akkuş hakkında verilen hapis cezasının mahkeme kararı

Parmaklıklarla plates yaparken

Gonca Derin’in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına takipçisinden “Hiç sevinmem böyle kararlara ama hiç de üzülmedim. Ama öyle umursamaz öyle pervasız ki paylaşımları. Parmaklıklarla plates yaparken, bir pazar günü koğuşta kırmızı gülleriyle ‘musmutlu haftasonları’ yaşayacak diye korkuyorum yahu” şeklinde bir yorum geldi.

Ebru Şallı Uğur Akkuş’tan dayak yedi

Takipçisinin Ebru Şallı’ya göndermede bulunduğu bu yoruma, GOnca Derin’den “Çok fena dayak yemiş Uğur’dan bakmayın siz. Çıkamıyor işin içinden.” şeklinde bir yanıt yazdı.

İşte o yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler