Ana SayfaKimdirEbru Keskin Kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Keskin Kimdir?

“Alo” ve “Taktik” şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan Ebru Keskin kimdir? Ebru Keskin kaç yaşında? Ebru Keskin aslen nereli? Ebru Keskin albümleri neler? Ebru Keskin hangi burç? Ebru Keskin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ebru Keskin Kaç Yaşında? Ebru Keskin Aslen Nereli? Ebru Keskin Hangi Burç?

Ebru Keskin 13 Haziran 1987 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Gürcistanlı olan Ebru Keskin, İkizler burcudur.

Ebru Keskin Kimdir?

Babası Artvin’li ve annesi Gürcistan asıllı olan başarılı sanatçı Ebru Keskin yaşantısının büyük bir kısmını Amerika’da geçirmiştir. İlk sahne adı Ebru Musiq olan şarkıcı kendisine böyle bir isim vermesinin nedenine ise Ebru Keskin adıyla dünyaya açılamazdım o yüzden böyle bir isim seçtim diyor. Fakat bu günlerde Ebru Keskin adını kullandığını görüyoruz. Almanya’nın güney bölgesinde doğup büyüyen Ebru Keskin, müzik kariyerine 2006 senesinde giriş yaptı. Kiss FM’in düzenlediği yarışmada 10 bin kişinin oylarıyla yarışmayı kazanan başarılı sanatçı Missy Eliott’in ellerinden Altın Mikrofon ödülünü aldı. Aldığı ödül ile Amerikalı rap şarkıcı ve sinema oyuncusu Queen Latifah’nın plak şirketi “Flavor Unit Records’un ilgisini çeken Ebru Keskin, ünlü plak şirketi ile anlaşarak bir ilke imza atti. 2009 yılında Amerika’ya taşınarak kariyerini orada devam ettirmeyi hedefleyen güzel sanatçı, Grammy ödüllü yapımcılarla çalışarak kendini geliştirmeye devam etti. Bir yandan şarkı sözleri yazıp bestelerken, diger yandan oyunculuk eğitimi alarak çitasını yükseltmeyi başardı. Oyunculuk başarısıyla kısa zaman’da kendini kanıtlayan Ebru Keskin, Amerika’da çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol almıştır.

Bi süre sonra , müzik tecrübelerini kendi ülkesinde göstermek isteyen sanatçı, radikal bir karar alarak 2017’de Türkiye’ye taşındı. Türkiye’de İngilizce Trap/Hip-Hop/Türkçe Pop karışık şarkılardan oluşan 1 albüm çıkarttı. Daha sonra videolarında dans yeteneğini de gözler önüne seren sanatçı, kısa sürede milyonları aşan bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler