Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'ten Ezgi Mola'ya Büyük Jest

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’ten Ezgi Mola’ya Büyük Jest

Zaman zaman süslü ve ışıklı mikrofonunu alıp şarkılar söyleyen Ezgi Mola, Ebru Gündeş hayranlığıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, sık sık Gündeş’in şarkılarını da söylüyor. Ebru Gündeş’ten Ezgi Mola’ya büyük jest geldi. İşte detaylar;

İddialar Ortalığı Karıştırdı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a boşanma davası açmıştı. Gündeş ile Zarrab’ın boşanma davası nisan ayında sonuçlanmıştı. Çekişmeli olarak başlayan boşanma davası, Ebru Gündeş’in ihanet iddialarının basına yansımasının ardından Zarrab’ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle kısa sürede sonuçlanmıştı. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara’nın velayeti, Gündeş’e verilmişti.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söylemişti. Ardından Reza Zarrab’ın bir dönem Hadise ile aşk yaşadığı Seren Serengil tarafından ortaya atılmıştı.

Sahne Ücreti Dudak Uçuklattı

Reza Zarrab’dan boşandıktan sonra adı Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılan ve geçtiğimiz günlerde aşkları belgelenen şarkıcının sahne ücreti ortaya çıkmıştı. Sanatçının gelen sahne tekliflerinden 100 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 800 bin TL) istediği iddia edilmişti.

Sık sık özel uçakla Dubai’ye gittiği öğrenilen Gündeş’in ücretinin yarısını peşin, diğer yarısını ise sahnesini tamamladıktan sonra aldığı öğrenilmişti.

Ebru Gündeş’ten Ezgi Mola’ya Büyük Jest

Son olarak Ebru Gündeş’ten, evinde şarkı söylerken çektiği videolarla sık sık kendisine tatlı göndermeler yapan Ezgi Mola’ya, büyük jest geldi. Sanatçı, yaz aylarında işletmeci Mustafa Aksakallı’yla nikâh masasına oturmaya hazırlanan oyuncunun düğününde sahne alacak.

Geçtiğimiz günlerde Mola’yı aradığı söylenen Gündeş’in, “Düğün tarihiniz netleştiğinde beni de bilgilendirin. Konser programımı ona göre yaparak, iş almayacağım. Şarkılar söyleyerek, sizlerin yanında olmak, bu gününüze şahitlik etmek istiyorum” dediği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler