Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş Zarraf Suskunluğunu Böyle Bozdu!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş Zarraf Suskunluğunu Böyle Bozdu!

Ebru Gündeş’in ABD’de itirafçı olup cezaevinden çıkan ve lüks yaşamına geri dönen eşi Reza Zarrab’ın yanına taşınacağı iddiaları gündemde konuşulur oldu. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in son dönemde ise hamile olduğu ve doğumu Amerika’da yapacağı iddiaları ile gündemde yer aldı. İddilar sonrası Ebru Gündeş, Zarrab suskunluğunu “Aşık” isimli yeni albümüyle bozduHabertürk yazarı Esin Övet, Ebru Gündeş’in yeni albümündeki şarkılarla hem eşi Reza Zarrab’a hem de kendisine yapılan eleştirilere göndermede bulunduğunu kaleme aldı. İşte dikkat çekecek o yazı…

Ebru Gündeş Aşık Albümüyle Sessizliğini Bozdu

“Aşık” albümünde her şeyi anlatmış aslında Ebru Gündeş…

Beş yıl aradan sonra çıkarttığı “Aşık” albümünde her şeyi anlatmış aslında Ebru Gündeş. Düşüncelerini, Reza Zarrab’a olan aşkını, özlemini, kızgınlığını, isyanını. Hakkında çıkan her türlü yoruma bakış açısını. Her şeyi ama her şeyi anlatmış.

Aşk her şeyi affeder…

-Gidiniz’i dinlediğim an “Üstüme alındım bayağı bizlere laf söylüyor” dedim. Çünkü Ebru Gündeş yıllardır tek bir kelime dahi etmiyor. Hatta Ebru Gündeş’in konuşmaması ve yorum yapmaması hakkında ki düşüncemi bir yazı ile anlaşmış ve “Konuşmadıkça para kazanıyor. Çıktığı her mekan tıklım tıklım doluyor. Çünkü merak uyandırıyor” demiştim. “Gidiniz” de de yanıt vermiş işte. Hatta Sevimli, sempatik bir şarkı olmuş. Şebnem Sungur yazmış sözlerini. Gökhan Tepe de müziklerini yapmış.

-Aşık diğer en iddialı şarkı. Bu şarkı çıkış şarkısı oldu ve Metin Arolat klip çekti. Dillere dolanacak. Şarkıyı dinlerken Ebru Gündeş’in, Reza Zarrab’a olan aşkını dinliyorsunuz. Yani “Aşk her şeyi affeder. Aşk bu iyiyi de, kötüyü sever” diyor şarkı.

Ebru Gündeş, beş yıl aradan çıkarttığı albüm ile müzik dünyasında ciddi bir hareketlilik getirecek gibi…

Diğer şarkılarda ise “Ben de Bir İnsan Evladıyım”, “Çağırın Gelsin”, “Dibe Vurgun”, “Çubuk Unutma” derken adeta Reza Zarrab’a mesajları dinliyorsunuz. İki senedir geçen süreyi adım adım gözlemliyorsunuz. Mesajlarla yüklü bir albüm anlayacağınız. Albümde daha önce başkalarının seslendirdiği “Cennet”, “Tanrım Nerden” ve “Kim bu Gözlerindeki Yabancı” şarkıları var ki bunlarda mesaj içerikli. Ama Ebru Gündeş’in yorumu ile devleşmiş şarkılar. Albüme uymuş ve tam olmuş. Olmasa eksik kalırmış. Yaşanan onca şey, Reza Zarrab gerçekleri derken şöyle bir gerçek var ki, Ebru Gündeş’in yorumu ve sesi inanılmaz. Diyecek laf bulamıyorsunuz. Ve beş yıl aradan çıkarttığı albüm ile müzik dünyasında ciddi bir hareketlilik getirecek gibi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler