Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş isyan etti!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş isyan etti!

Usta sanatçı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabı üzerinden bir zamanlar incecik aldırdığı kaşlarına isyan etti. O dönemlerde çok beğenilen ince kaşlarını artık beğenmeyen Gündeş, “Ah Ebru” dedi. İşte detaylar…

Yıllardır dillere destan güzelliği ve müzik hayatındaki başarılı çalışmaları ile gündemde olan ünü sanatçı Ebru Gündeş, özellikle 90’lı yıllara incecik aldırdığı kaşları ile damgasını vurmuştu. O zamanlar, herkes Ebru Gündeş’e benzemek istiyor ve kaşlarını tıpkı onun gibi incecik aldırıyordu.

Ancak, günümüzde ince kaşlardan eser kalmadı. Ebru Gündeş de bunun farkında olduğundan dolayı artık kaşlarını ince almıyor.

O zamanki kaşlarına isyan eden Ebru Gündeş, Instagram hesabından o yıllarda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Ah Ebru kaşlarını bu kadar inceletecek ne varmış” yorumunu yazdı.

Eşi ve kızının babası Reza Zarrab ile geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri ile gündeme gelen ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Amerika’da cezaevinde bulunan eşi ile ayrılma kararından vazgeçti. Gündeş, yıllardır sanat hayatında yaptığı başarılı çalışmaları ile sık sık gündeme geliyor. Ayrıca, 42 yaşındaki sanatçı güzelliği ile göz kamaştırıyor.

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler