Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş Hız Kesmiyor!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş Hız Kesmiyor!

 

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş Kıbrıs da sahne aldı. Eşi ile ilgili haberlerin tekrar gündem de olması ünlü şarkıcının konser hızını engellemiyor.

Repertuvarında İbrahim Tatlıses parçalarına ağırlık veren Gündeş’in zayıfladığı ve yorgun görünmemek için aşırı makyaj yaptığı gözlerden kaçmadı.

Daha önce eşi hakkında yorumlardan ve açıklamalardan uzak duran Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bundan önce son olarak eşine itafen diye yorumlanabilecek sevgililer günü için takipçileri ile özel bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından konser provası görüntülerini yayınlayan Ebru Gündeş, Müslüm Gürses’in şarkısı Hangimiz Sevmedik’i söyledi. Eğlenceli hali ile dikkat çeken Ebru Gündeş, şarkı sırasında ‘sevdik’ diyerek özel bir gönderme yaptı.

 

AYRILIK KARARINDAN VAZGEÇMİŞTİ

Reza Zarrab ile 11 Şubat 2010’da evlenen Ebru Gündeş, bir süre önce eşi ile ayrılık kararı almıştı. Çift barışarak boşanma kararlarından vazgeçmişti.

ZARRAB 22 MART’TAN BERİ TUTUKLU

Ünlülerin Sevgililer Günü Paylaşımları

İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab, 22 Mart 2016 tarihinden bu yana ABD’de tutuklu olarak yargılanıyor. Ancak son gelen haberler ünlü şarkıcının artık çıkan haberlerden çok yıprandığı ve özellikle çocuğunu korumak için boşanma kararı aldığı şeklinde.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler