Ana SayfaÜnlülerDuygu Özaslan: Azmimle gurur duyuyorum

İlgili Postlar

Duygu Özaslan: Azmimle gurur duyuyorum

Bir dönem bikinili kareleri çok konuşulan YouTuber Duygu Özaslan, son zamanlarda zayıf hallerini paylaşınca takipçilerinden eleştiri topladı. Özaslan, bir takipçisinin, “Bulimia’dan yakınan biri olarak, yarattığın bu ‘fake’ (sahte) vücut modeliyle birçok genç kızı buna sürüklüyorsun” yorumuna, “Artık fotoğraflarımla oynamıyorum. Çok ciddi spor yapıp, kilo verdim. Kusura bakmayın ama azmimle gurur duyuyorum” yanıtını verdi

Yayınladığı bikinili kareleri ile Bodrum tatilinde objektiflere yansıyan görüntüsü arasındaki fark çok konuşulan YouTuber Duygu Özaslan, Instagram’dan yeni pozlarını paylaştı. 29 yaşındaki Özaslan, son zamanlarda zayıf hallerini paylaşınca takipçilerinden eleştiri topladı. Bir takipçisi Duygu Özaslan’ın bu gönderisine, “Bulimia’dan yakınan biri olarak, yarattığın bu ‘fake’ (sahte) vücut modeliyle birçok genç kızı buna sürüklüyorsun. Yandığın şeyle yakıyorsun. İnsanlara diyorsun ki; ‘İdeal vücut bu olduğu için ben kendi vücudum yerine photoshop ile bunu yapıyorum.’ Gerçekten acınası…” şeklinde yorum yaptı.

Zayıfladığını dile getiren YouTuber ise o kişiye, “Öyle bir şey demiyorum. Artık fotoğraflarımla oynamıyorum da. Çok ciddi spor yapıp, kilo verdim. Kusura bakmayın ama azmimle de gurur duyuyorum” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler