Ana SayfaKimdirDuru Baykal Kimdir?

İlgili Postlar

Duru Baykal Kimdir?

“Tövbeler Olsun” dizisinin minik oyuncusu Duru Baykal kimdir? Duru Baykal kaç yaşında? Duru Baykal aslen nereli? Duru Baykal diziler neler? Duru Baykal filmleri neler? Duru Baykal hangi burç? Duru Baykal hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Duru Baykal Kaç Yaşında? Duru Baykal Aslen Nereli? Duru Baykal Hangi Burç?

Duru Baykal 31 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan minik oyuncu Duru Baykal, Aslan burcudur.

Duru Baykal Kimdir?

Duru Baykal eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Ekranların minik oyuncularından biri olan Duru Baykal, azmiyle herkesi kendine hayran bırakan hata yapsa da yola devam eden başarılı bir oyuncu adayı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Kartal Sanat Merkezi Drama Eğitimi almış olan Duru Baykal, ortaokul öğrencisidir. Kumral saçları ve mavi gözleriyle dikkat çeken minik oyuncu  reklam filmlerinde yer alarak kamera önü oyunculuğu bağlamında kendisini geliştirmiştir. Ekran karşısına ilk kez bu yıl TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Tövbeler Olsun” dizisiyle geçen Duru Baykal izleyicinin sempatisini kazanmıştır.

Duru Baykal Dizileri

  • Tövbeler Olsun – 2020

Duru Baykal Reklam Filmleri

  • Zorlu Center Reklamı – 2015
  • Oyuncak Firması Reklamı – 2015
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler