Ana SayfaDünyaDünyaca Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'dan Kan Donduran Bebek İtirafı!

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault’dan Kan Donduran Bebek İtirafı!

Dünyaca Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault’un, son 1 yıl’da dünyaya geirdiği, 2 bebeğini çöpe atarak öldürdüğü magazin haberleri‘nde bomba gibi düştü, konunun detayları Haberimizde..

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault, 2 Bebeğini Çöpe Atmış!

YouTube daki kanalından paylaştığı makyaj videolarıyla dünyada ünlü olan 30 yaşındaki YouTuber Alyssa Dayvault, yaşadığı Amerika Güney Carolina’da birden rahatsızlanarak şiddetli kanama belirtisiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenelerde YouTuber Alyssa Dayvault’nin kısa bir zaman önce doğum yaptığı anlaşıldı.

Ä°lgili resim

 

Önceden de Bebeğinin Canına Kıymış!

Dünyaca ünlü YouTube fenomeninin, güvenlik endişesiyle bebeği sorulunca, bulunduğu itiraf kan donduran cinsten çıktı. Sonuç olarak yeni doğan bebek ölü olarak bulundu fakat katil YouTuber’ın tam 1 sene önce de yine yeni doğum doğurduğu minik bebeğini de ölümüne sebep olduğu ortaya çıktı. Dehşet olayda, son 1 yıl’da 2 bebek doğurup canlarına kıydığı açıklandı.

YouTuber Alyssa Dayvault ile ilgili görsel sonucu

 

Hastahaneye Gitmeseydi Ortaya Çıkmayacaktı!

Korkunç olay maalesef daha sonra anlaşıldı. Amerika Güney Carolina’da yaşamını sürdüren Alyssa Dayvault, cinsel organında şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye gitmeye karar verdi. Katil annenin çok kısa zaman önce doğum yaptığı ve şiddetli kanamanın bundan dolayıolduğu ortaya çıktı.  YouTuber  Alyssa Dayvault, savcılığa verdiği ilk ifadesinde doğum yaptığı bebeği soğukkanlılıkla çöpe attığını itiraf etti. Hemen olay geçtiği yere ulaşan polis, yeni doğan bebeğin ölüsüne ulaştı. Polis detayları araştırmasında  dünyaca ünlü fenomen Alyssa Dayvault’un tam 13 ay öncesinde çöpte ölü bulunan yeni doğan başka bir bebeğin de doğuran kişi olması kanları dondurdu.Hemen polis tarafından göz altına alınan ünlü YouTuber tutuklanarak cezaevine yerleştirildi. Cani annenin planlı cinayet’ten müebbet hapsi taleb ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler