Ana SayfaDünyaDünyaca Ünlü Oyuncu Natalie Portman'dan Şaşırtan Açıklamalar

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Oyuncu Natalie Portman’dan Şaşırtan Açıklamalar

Dünyaca ünlü oyuncu Natalie Portman’dan şaşırtan açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda ergenlik döneminde medya tarafından cinselleştirilmesinin ardından kendini korumak için nasıl “kaleler” ördüğünü anlattı. İşte Natalie Portman’ın o açıklamaları;

“O Yaşta Cinselleştirilmek Beni Çok Korkuttu”

Natalie Portman kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Portman, sinema kariyerine 1990’ların ortalarında başladı ve 1994 yapımı Sevginin Gücü (Léon: The Professional) ve 1996 yapımı Harika Kızlar (Beautiful Girls) gibi filmlerde “karanlık, biraz seksi, genç kız rolünü” oynayarak ün kazanmıştı. Dax Shepard’la Armchair Expert (Koltuk Uzmanı) podcastine çıkan Portman, bu rolleri oynamanın medyada “Lolita” gibi resmedilmesine yol açtığını itiraf etti. Portman, “Sanırım daha çocukken cinselleştirilmek kendi cinselliğimden bir şeyler götürdü çünkü beni korkuttu” dedi.

Altın Küre 2017’de Kırmızı Halı’dan Moda Esintileri

“Daha Yaşlı Erkekler Sizinle İlgilendiğinde Kendinizi Güvende Hissetmiyorsunuz”

Natalie Portman açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “O yaşta kendi cinselliğiniz var, kendinize ait arzularınız var ve bir şeyler keşfetmek istiyorsunuz, açık olmak istiyorsunuz; ama daha yaşlı erkekler sizinle ilgilendiğinde ister istemez güvende hissetmiyorsunuz ve ‘Hayır, hayır, hayır hayır hayır’ diyorsunuz.”

Dünyaca Ünlü Oyuncu Natalie Portman’dan Şaşırtan Açıklamalar

Kendini korumak için nasıl “kaleler” inşa ettiğini anlatan oyuncu “iffetli” olduğuna dair bir imaj çizdiğini de söyledi. Natalie Portman “Bunu bilinçli olarak geliştirdiğimin farkındayım çünkü kendimi güvende hissetmemin bir yoluydu” dedi.

Natalie Portman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler