Ana SayfaDedikoduDünyaca Ünlü Güzeller NBA Maclarında Boy Gösterdi

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Güzeller NBA Maclarında Boy Gösterdi

Madison Square Garden’da oynanan New York Knicks – Los Angeles Lakers maçı yıldızlar geçidine sahne oldu. Ünlü model Bella Hadid ise tüm dikkatleri üzerine çeken isimdi. İşte Hadid ve onun gibi NBA maçına damga vuran ünlü isimler…

Madison Square Garden’da oynanan New York Knicks – Los Angeles Lakers maçı yıldızlar geçidine sahne oldu. New York Knicks taraftarı ünlü yönetmen Spike Lee, Amerikan futbolu oyuncusu Odell Beckham, Magic Johnson, LaVar Ball, LiAngelo Ball, LaMelo Ball gibi isimlerin seyirciler arasında yer aldığı karşılaşmaya damga vuran isim ünlü model Bella Hadid oldu.

2017 yılına damga vuran ünlü model, moda takvimindeki boşluğu fırsat bilerek New York Knicks – Los Angeles Lakers maçında yerini aldı.

Genelde sert mizacı, somurtkan haliyle dikkat çeken ünlü mankenin, maç sırasında oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.

Adriana Lima

Victoria’s Secret modeli Adriana Lima, New York’ta Los Angeles Lakers ile Brooklyn Nets takımları arasında oynanan NBA maçını seyretti.

 

Derin dekolteli beyaz elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken 35 yaşındaki model, maç sırasında kaçan çorabını nedinyel zor anlar yaşadı.

Kendall Jenner

Los Angeles Clippers’ın yıldızı Blake Griffin ile birlikte olan Kendall Jenner, sevgilisinin NBA maçına damga vurdu.

Los Angeles Clippers- Memphis Grizzlies maçında Jenner’ın 10 bin dolarlık Saint Laurent çizmeleri sahasının da en çok konuşulan detaylarından biri oldu.

Kendall Jenner daha önce de Khloe Kardashian ile birlikte gittiği Los Angeles Clippers ve Houston Rockets maçındaki çizmeleriyle konuşulmuştu.

Jenner Ailesi’nin tek NBA sevdalısı Kendall değil. Kylie Jenner, rapçi Travis Scott ile gitti Houston Rockets takımının Play Off maçına damga vurmuştu. Bebek bekleyen ikili maçta çekilen fotoğraflar resmen sevgili olduklarını ilan etti.

 Rihanna

Maç içinde rahat durmayan Rihanna, Kevin Durant ne zaman atış yapmaya kalksa ‘Brick’ (Tuğla) diye bağırarak yıldız basketbolcunun konsantrasyonunu bozmaya çalıştı. Dünyaca ünlü güzeller NBA maclarında boy göstermesi Amerika’da sık yaşanan bir olay…

Elbette bu maç NBA tutkunu olan Rihanna’nın adından söz ettirdiği tek karşılaşma değildi.

Rihanna

Los Angeles Lakers – Golden State Warriors

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler