Ana SayfaÜnlülerDünya Boks Şampiyonları Yarışında Deprem İçin Bağış Toplanacak!

İlgili Postlar

Dünya Boks Şampiyonları Yarışında Deprem İçin Bağış Toplanacak!

Türk asıllı Almanya doğumlu Dünya şampiyonu profesyonel boksör Şükrü Altay, Almanya’da 18 Mart tarihinde şampiyonluk maçına çıkacak. Şampiyonlar maçı sırası ringte sevilen ünlü isimler deprem için bağış toplayacak. 

boks deprem yardım
boks deprem yardım

Dünyaca ünlü boks şampiyonu Şükrü Altay şampiyonluk maçında Felix Sturm ile karşı karşıya gelecek.Türkiye’de 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 vilayeti etkisi altına alan iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye ve çevre ülkeler yardım için seferber oldu. Büyük küçük herkes depremin yaralarını sarmak için çaba gösterdi. Çeşitli yardım kampanyaları düzenlendi. Sanat ve spor camiası da desteklerini esirgemedi. ‘Demir Yumruk’ lakabıyla tanınan Türk boksör Şükrü Altay, 18 şubat tarihinde Stuttgart’taki Porsche Arenada depremzedeler için şampiyonluk maçına çıkacak. 

 

200 ülkede canlı olarak yayınlanacak şampiyonluk maçında ünlü isimlerden Gizem Karaca, Ezgi Mola ve Cansu Tosun deprem için bağış toplayacak. Bağış toplanacak yayında Ezgi Mola Türkçe, Gizem Karaca İngilizce, Cansu Tosun ise Almanca konuşarak yardım çağrısında bulunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler