Ana SayfaDünyaDrew Barrymore'dan Cinsel Hayat İtirafı

İlgili Postlar

Drew Barrymore’dan Cinsel Hayat İtirafı

‘Charline’nin Melekleri’, ‘E.T’ ve ’50 İlk Öpücük’ gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012’de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; blog sayfasından paylaştığı bir yazıda çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Film Setinde Olmak İstemiyorum”

ABD’li oyuncu Drew Barrymore, geçtiğimiz sene artık film setlerinde olmak istemediğini açıklayarak hayranlarını şaşırtmıştı. İlk kez 1980 yılında Altered States (Gerçeğin Ötesinde) filmiyle 5 yaşında sinema dünyasına adım atan ünlü isim, Andy Cohen’in radyo programında kariyeri hakkında konuşurken şu ifadeleri kullanmıştı:

Dürüst olmak gerekirse artık bir film setinde olmak istemiyorum. Ama çocuklarım büyüdükçe bu değişebilir.

“Bu Benim Yolculuğum Olmalı”

Çocuklarına kendi bakmak istediğini söyleyen oyuncu, “Film setinde bakıcıyı arayıp çocukların nasıl olduğunu sormak istemedim. Bu benim yolculuğum olmamalı dedim” ifadesini kullanmıştı.

“Başıma Gelen En Harika Şeydi”

Drew Barrymore, dijital platformda yayınlanan üç sezonluk ‘Santa Clarita Diet’ adlı komedi dizisiyle ilgili de konuşmuştu. Dokuz ve yedi yaşında iki çocuğu olan ünlü oyuncu, bu dizinin çocuklarına bakmak için setlere verdiği aranın ardından kendine güvenini geri getirmesi açısından önemli olduğunu dile getirmişti.

“Mükemmeldi, komediydi, lezzetli ve eğlenceliydi” dediği dizi için Barrymore, “Bir diziyi daha fazla sevemezdim. Beni gerçekten kurtardı. O dizi başıma gelen en harika şeydi” şeklinde konuşmuştu.

Güzel oyuncu her ne kadar film setlerini bırakmak istediğini söylese de, 14 Eylül 2020’de CBS’te yayınlanmaya başlayan ‘The Drew Barrymore Show’ adlı kendi talk şovuyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor.

“Farklı Hislerim Var”

Tüm bunların ardından Drew Barrymore, 2016’da dört yıllık eşi Will Kopelman’dan ayrılmasından bu yana ‘yakın bir ilişki’ içinde olmadığını açıkladı ve ‘cinsel ilişkiye bakışının gerçekten nasıl değiştiğini’ anlattı. 47 yaşındaki oyuncu, dizüstü bilgisayarını tutarken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı ve bekar bir anne olarak ‘cinsel perhiz’ yapmak hakkında yazdığı ‘çok kişisel bir hikayeyi’ okumaları için takipçilerini blog sayfasına yönlendirdi.

“Neredeyse 48 yaşındayım ve artık biriyle yakın olmak hakkında büyürken olduğundan çok daha farklı hislerim var” diye yazan Barrymore; iki kızının babası Kopelman ile boşanmalarının ardından ‘sevgi’ konusundaki odağını kızlarına ve kendine çevirdiğini ve o zamandan beri hayatında bir erkek olmadığını dile getirdi.

Drew Barrymore’dan Cinsel Hayat İtirafı

Terapisti sayesinde aşk ve cinselliğin aynı şey olmadığını anladığını söyleyen ünlü isim, ‘gelecekte bir aşk yaşayabileceğini’ söylerken, önceliğinin bu olmadığını da belirtti ve ekledi:

Cinselliğe ihtiyacı olan ve insanlarla o şekilde bir ilişki kurmak isteyen biri değilim. Ben tüm genç kızların, benim kızlarımın ve bir kadın olarak kendimin bu dünyada ne yapmamız gerektiği konusunu geliştirmeye derinden bağlı biriyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler