Ana SayfaÜnlülerDört dizinin birden Final Kararı Verildi! Hangi diziler ve hangi kanallar?

İlgili Postlar

Dört dizinin birden Final Kararı Verildi! Hangi diziler ve hangi kanallar?

Sezona hızlı giriş yapan diziler,teker teker ekranlardan ayrılmaya başladı. Ekranlardaki bazı dizilerin final haberleri gelmeye bu hafta başladı ve içlerinden bir tanesi bu hafta final yaptı. Bu hafta ve önümüzdeki hafta bitecek dizilerle birlikte tam 4 dizinin son kararı verildi. Hangi diziler ve hangi kanallar?  detayları Haberimizde..

Dört dizinin birden fişi çekildi! Hangi diziler ve hangi kanallar?

Sırada hangi diziler var henüz bilemiyoruz ancak reyting sıralamasında alt sıralarda yer alan ve 3-4 bölümde performansını yükseltemeyen diziler ekrana veda etmeye teker teker başlayacak. Şimdilik final kararı alan diziler sırayla aşağıda;

1- Nefes Nefese -Star Tv

İlk haber Star TV’den gelmişti geçtiğimiz haftalarda. Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un başrollerini oynadığı Nefes Nefese dizisi, geçtiğimiz sezon ortasında çekimlere başlamıştı. Dizi, yayın öncesinde büyük iddialarla ekrana gelmişti. Aslında sezonda başlaması gereken dizi, yaz sezonunda Perşembe akşamları yayınlanmaya başladı. Sezon başında yeni ve iddialı dizilerin yanında, geçtiğimiz dönemden gelen dizilerle baş edemeyince final kararı alınması beklenilmez oldu. Son bir çabayla Pazar gününe konuşlandırılan dizi, bu hafta pazar akşamı 10. bölümüyle final yaptı.

2- Adını Sen Koy – Star Tv

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisini transfer eden kanal olan Star Tv, yaz sezonunda başrol oyuncuları oyuncu Hazal Subaşı ve oyuncu Erkan Meriç’in ayrılmasından sonra diziye yeni sezonda da devam kararı almıştı. Özlem Durmaz ve Cenk Torun’un baş role getirildiği, hafta içi gündüz kuşağında yer alan Adını Sen Koy, ne yazık ki geçtiğimiz sezon hikayesinden ayrılmalar olmuş, Zehra ve Ömer karakterlerini de yitirince, reytingleri hızla düşüşe geçti ve sonunda final kararı verildi. Adını Sen Koy dizisi, bu hafta 19 Ekim Cuma günü yayınlanacak son bölümüyle final olarak ekranlara gelicek.

3- Bir Deli Rüzgar -Fox Tv

Final kararı verilen dizilerden bir diğeri de Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar dizisi maalesef oldu. Vatanım Sensin dizisinden sonra baş rolde oynayan oyuncu Pınar Deniz’in rol aldığı ve Hatice Aslan, Almila Ada ile Berk Cankat’ın da baş rol oynadığı dizi, Cumartesi akşamları istenen reytingi yakalayamadı. Günümüz ve 70’li yılların gazino hayatına dönüldüğü bu hikaye, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmeyince final kararı sonunda geldi. Diziyi takip edenleri çok üzen bu habere yorumlar yağarken, kanal 6. bölümde bitirme kararı vermiş oldu. Bir Deli Rüzgar dizisi bu hafta 20 Ekim Cumartesi akşamı 6. ve son bölümüyle ekrana son kez gelecek.

4- Bir Umut Yeter – Kanal D

Final kararları verilen dizilerin en sonuncusu da Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi oldu. Büyük iddialarla başlayan, tanıtımları belgesel filmleri andıran bu dizi, ne yazık ki reytinge serüveninde yenildi! Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin başrolünde oynadıkları dizi, önce hafta içi yayınlanırken daha sonra Cumartesi gününe çekildi ama yine de reytingleri maalesef düşük geldi. Kanal D’den de final kararı geldi. Dizi 3 Kasım’da yayınlanacak 6. bölümüyle ekrana veda edecek.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler