Ana SayfaDedikoduDora Ercan, Filiz Aker'in Mirasını Elinin Tersiyle İtti

İlgili Postlar

Dora Ercan, Filiz Aker’in Mirasını Elinin Tersiyle İtti

Dora Ercan, Vatan Şaşmaz’ı Öldüren Teyzesi Filiz Aker’in Mirasını Reddetti

Beşiktaş’taki otel odasında Vatan Şaşmaz’ı ve kendisini öldüren Filiz Akel’in her şeye şahit olan, hatta otel odasındaki kapının açılmasını sağlayan yeğeni Dora Ercan teyzesinin mirasını reddettiğini belirterek “Teyzemin parasıyla puluyla ilgilenmem” dedi.

“İkisine De Dua Ediyorum”

Yaşanan olaylardan sonra birebir şahit olan Dora Ercan psikolojik tedavi gördüğünü oldukça etkilendiğinin altını çizdi. Dora Ercan:”İkisi için de her ezanda dua ediyor, teyzem için özellikle af diliyorum. 40’larında mevlit de okuttum. Ayrıca o olaydan sonra uzun süre ağlama nöbetleri geçirdim, psikolojik destek almak zorunda kaldım. Çünkü sosyal medyadan sürekli hakaret içeren mesajlar geliyordu” dedi.

“Teyzemin Parasıyla Puluyla İlgilenmem”

Teyzesinden kalan miras ile ilgilenmediğini, bu olayla yeterince sarsıldığını ve reddi miras yapacağını söyleyen Dora Ercan, bu konuya şöyle açıklık getirdi, ” “Teyzeme ait eşyaları karakoldan alamıyoruz. Çünkü dört mirasçısı var. Üç dayım, bir de ben… Dayılarımdan biri cezaevinde olduğu için işlem yürütülemiyor. Zaten reddi miras yapıyorum. Teyzemin parasıyla puluyla ilgilenmem. Ama adına çeşme yaptırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Dora Ercan, Filiz Aker'in Mirasını Elinin Tersiyle İtti
Dora Ercan, Filiz Aker’in Mirasını Elinin Tersiyle İtti

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler