Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay "TikTok tam bir facia!"

İlgili Postlar

Doğa Rutkay “TikTok tam bir facia!”

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara takıldı. Çift, “Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?” sorusuna, “Tiktok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz.” diye yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Şimdilik Eğitimi Biz Veriyoruz

Doğa Rutkay ve eşi önceki gün Bebek sahilinde görüntülendi. Yürüyüş yaparken görüntülenen Rutkay, “5 bin adım atmışız bir 5 bin daha olur tamamlarız yürüyüşümüzü” diyerek gülümsedi.

Çoğunlukla evde çocuklarıyla zaman geçirdiklerini belirten Rutkay, “Şu pandemi bitse de evlatlarımızı okula yollayabilsek, çocuklar artık sosyalleşse diye heyecanla bekliyoruz. Şimdilik eğitimi biz veriyoruz.” dedi.

Çocuklara Tablet Vermiyoruz

Birlikte sık sık kitap okuduklarını söyleyen Rutkay, “Bizim evde televizyon yok zaten. 3 yıldır evimizde televizyon kullanmıyoruz. Çocuklara tablette vermiyoruz, telefon da. Umarım böyle devam eder kurtarılmış 3 yıl olarak görüyoruz bu süreci.” dedi.

İkili, “Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?” sorusuna ise, “TikTok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz. Umarım bizim çocuklarımız büyüyene kadar öyle bir platform kalmaz!” diyerek yanıt verdi.

Arkadaşlar, Anneler, Babalar Uyarıyorum

Demet Akalın’ın kızı Hira TikTok fenomeni ”Uzunmakarna” adıyla bilinen Özgür Balakar’ın açtığı canlı yayına katılmış ve fenomene 7 bin TL göndermişti. Şarkıcı konu ile ilgili şu açıklamada bulunmuştu;

“Hira, bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız ‘Bana çiçek gönder, böcek gönder. Teşekkür ederim Hira’ diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana ‘Bunun muhatabı Apple’ diyor. Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok’ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor…”

Geri Atarım Demet Abla

Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum… Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı….Bize ‘Soyguncu’ demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler