Ana SayfaKimdirDodan Özer Kimdir?

İlgili Postlar

Dodan Özer Kimdir?

O Ses Türkiye Şampiyonlarından Dodan Özer Kimdir? Dodan Özer kaç yaşında ve nerede doğdu? Dodan Özer aslen nereli ve hangi tarihte doğdu? Dodan Özer hangi burç ve şimdi kaç yaşında? O Ses Türkiye Şampiyonlarından Olan Dodan Özer hakkında herşeyi Kimdir Haberimizde bulabilirsiniz..

Dodan Özer Kaç Yaşındadır? Dodan Özer Nerede Doğdu? Dodan Özer Doğum Tarihi Nedir? Dodan Özer Hangi Burç? Dodan Özer Aslen Nereli?

Dodan Özer, 1 Şubat 1982 tarihinde Muş’un Varto ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Muş’lu olan Dodan Özer, Kova burcudur ve şimdi 38 yaşındadır..

Dodan Özer Kimdir?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Dodan Özer, 1995’de ailesi İzmir’e yerleşince müziğe kendini daha çok adapte etti  ve Umuda Ezgi grubuyla çalışmaya başladı..

Dodan Özer 1997 senesinde Murat Öztürk ile birlikte çalışarak Dodan Project adlı grubu kurdu. O seneler müzik sektöründe belli bir başarıya ulaşamayan Dodan Özer, kendini O Ses Türkiye’de buldu..

O Ses Türkiye’de ilk gün sözü Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli şarkıyı okudu. O gece tüm jüri üyelerini kendisine hayran bırakan Dodan Özer, seçimini şarkıcı Hadise’den yana kullandı.

Dodan Özer Albümleri; 

  • Be Naw, 1997 (Dodan Project)
  • Şabûn, 2010
  • Yoksun, 2017 (Maksi single)
  • Zaman, 2020

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler