Ana SayfaÜnlülerDJ Emre Tekin Büyük İlgi Görüyor

İlgili Postlar

DJ Emre Tekin Büyük İlgi Görüyor

Son dönemlerin yıldızı en parlak müzisyenlerden olan DJ Emre Tekin geçtiğimiz ay yayınladığı “Dark” parçasıyla büyük bir çıkış yakaladı. Yıllardır yurtdışında verdiği konserlerle adından övgüyle söz ettiren DJ Emre Tekin büyük ilgi görüyor.

Soundları Çok Sevildi

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Emre Tekin, enstrüman çalmaya başladığı yaşlardan beri kendine özgü ritmler üzerinde çalışıyor. Geniş müzik bilgisi sayesinde şarkılara çok ince dokunuşlar yapan Emre Tekin’in remixleri dinleyici tarafından çok seviliyor.

“Dark” Büyük İlgi Gördü

Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da geniş bir dinleyici kitlesi olan DJ Emre Tekin, geçtiğimiz ay kendi imzasını taşıyan ilk şarkısı olan “Dark”ı dinleyicisiyle buluşturdu. Çıkış yaptığı ilk günden beri büyük bir ilgi gören şarkı hem Türkiye’de, hem de Ukrayna, Pakistan, Kıbrıs’ta çok sevildi.

DJ Emre Tekin Büyük İlgi Görüyor

Yoğun bir konser programına sahip olan başarılı DJ önümüzdeki günlerde Ukrayna, Pakistan, Kıbrıs ve İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak. Kendisi hakkında açıklamalar yapan Emre Tekin, başarısı karşısında mutlu olduğunu dile getirerek yeni şarksının yolda olduğunu söyledi. Yeni parçası için Amerikalı DJ Alex ile ortak bir çalışma yapan DJ Emre Tekin‘in ikinci parçası önümüzdeki sene dinleyicileriyle buluşacak.

Emre Tekin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler