Ana SayfaKimdirDJ Doğuş Çabakçor Kimdir?

İlgili Postlar

DJ Doğuş Çabakçor Kimdir?

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor Kimdir? DJ Doğuş Çabakçor Nerede Doğdu? DJ Doğuş Çabakçor Aslen Nereli? DJ Doğuş Çabakçor Hangi Burç? DJ Doğuş Çabakçor’un Kariyerinde Neler Yer Alıyor? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

DJ Doğuş Çabakçor Nerede Doğdu? DJ Doğuş Çabakçor Aslen Nereli? DJ Doğuş Çabakçor Hangi Burç?

DJ Doğuş Çabakçor 5 Mart 1987 Yılında Ankara’da doğmuştur. DJ Doğuş Çabakçor Aslen Ankaralıdır. DJ Doğuş Çabakçor Balık Burcudur.

DJ Doğuş Çabakçor Kimdir?

Doğuş Çabakçor, Ankara’da geçirdiği çocukluk yıllarından beri müziğe yön verme tutukusunu içinde taşıyor. Müziğini görsellikle birleştiren, pozitif enerjisiyle beraber dinleyicileriyle özel bir bağ kuran ve her mekana/partiye özel performans sergileyen Doğuş; global dans müziğinin en iddialı parçalarına setlerinde yer veriyor ve kusursuz tekniğiyle dinleyenleri büyülüyor.

Müzik trendleri gibi moda trendlerini de yakından takip eden Çabakçor, kısa süre içinde basında stil sahibi DJ olarak lanse edilmeye başladı. Bugüne kadar uluslararası bir çok şehirde (Londra, Miami, New York, Paris, Amsterdam, Barcelona, Varşova, Frankfurt, Balı, Singapur, Taipei, Sofya, Maldivler, St. Petersburg vb.) performanslar sergileyen Doğuş’un hayatının akışını değiştiren adımları şu şekilde sıralanabilir:

DJ Doğuş Çabakçor’un Kariyeri:

Nisan 2010 – Miami’de elektronik müzik endüstrisinde çeşitli performanslar sergiledi

Eylül 2010 – Radio FG 93.7 ekibine dahil oldu ve “Doğuş Çabakçor Is More” adında ilk profesyonel radyo show’una başladı.

Aralık 2010 – W Hotel İstanbul’un müzik direktörlüğü ve resident DJ’ligini üstlendi.

Eylül 2011 – İstanbul Fashion Week organizasyonunda bir çok markanın müzik direktörlüğü üstlendi.

2011 ve 2012 – Milliyet tarafından iki sene üstüste “İstanbul Gece Hayatının En İyi DJ’i” seçildi.

Mayıs 2012 – Burn enerji içecekleri için reklam çekimi ve tüm ulusal kanallarda yayınlandı.Üniversiteleri kapsayan “Türkiye’nin En İyi DJ’i” yarışmasının jürisinde yer aldı.

Temmuz 2012 – W Hotels & Burn Studios DJ Lab 2012 organizasyonunda seçilen uluslararası 6 kişiden ilk ve tek Türk olmayı başardı.

Ağustos 2012 – Londra Olimpiyat Olimpiyat Oyunları için Londra’da düzenlenen özel partide David Guetta ve Nicky Romero ile aynı sahneyi paylaştı.

Eylül 2012 – 7800 Çeşme albüm serisinin 3.cusunun Doğuş Çabakçor imzasıyla piyasaya çıkardı.

Eylül 2012 – Gecce.com Oscarları’nda “En İyi DJ” seçildi.

Ağustos 2013 – 7800 Çeşme serisinin 4. albümünün piyasaya çıkardı.

Ağustos 2013 – “Doğuş Çabakçor ft. Elif – Rise Again” parçası uluslararası dijital platformlarda Moonbeam Digital etiketiyle satışa çıkardı.

Eylül 2013 – 3 senedir devam eden radyo show’una Türkiye’nin en çok dinlenen yabancı müzik istasyonu Power FM’de #BeforeMidnight ismiyle programına devam ediyor.

Ekim 2013 – “Members İstanbul” ismiyle İstanbul gece hayatına yepyeni bir soluk getiren kulübün müzik direktörlüğüne devam ediyor. Çaba Derneği’nin bir projesi olan “Çaba Gala” için 7 Mart 2013 tarihinde 40 ünlü isimle birlikte tiyatro sahnesine çıkarak sosyal sorumluluk anlamında da gereken desteği sokak çocuklarının rehabilitasyonu adına sahne almıştır.

DJ Doğuş Çabakçor’un Sosyal Medya Hesapları:

Twitter.com/DogusCabakcor

Instagram.com/DogusCabakcor

Facebook.com/DogusCabakcor

Soundcloud.com/DogusCabakcor

Youtube.com/DogusCabakcor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler