Ana SayfaDizilerDisney Channel, çocuklar ve gençleri yepyeni bir futbol dizisi ile buluşturuyor.

İlgili Postlar

Disney Channel, çocuklar ve gençleri yepyeni bir futbol dizisi ile buluşturuyor.

Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel, çocuklar ve gençleri yepyeni bir futbol dizisi ile buluşturuyor. Birçok ülkede fenomene dönüşen bir keşfedilme hikâyesini konu alan ve yayınlandığı “İlk 11” , 22 Ocak Pazartesi günü Disney Channel’da başlıyor!

DİSNEY CHANNEL’DAN YEPYENİ BİR DİZİ: İLK 11! 

Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel, çocuklar ve gençleri yepyeni bir futbol dizisi ile buluşturuyor. Bir keşfedilme hikâyesini konu alan ve yayınlandığı ülkede fenomene dönüşen “İlk 11” 22 Ocak Pazartesi günü Disney Channel’da başlıyor!

Aile eğlencesinin adresi, güvenilir ve kaliteli içerikleriyle Disney Channel; futbol temalı “İlk 11” dizisiyle yepyeni bir alışkanlık başlatacak!

İlk 11,  dizide ve hayallerini gerçekleştirmek mücadele ederek  güçlü bir takım olarak nasıl oynayacaklarını öğrenmek zorunda olan on bir gencin hikâyesi anlatılıyor.

Futbol temalı “İlk 11” :

Dizisinin konusu: Hikâyenin ana karakteri olan on altı yaşındaki Gabo Moreti, büyükannesiyle birlikte Álamo Seco adlı küçük bir kasabada yaşayan, futbol  konusunda aşırı tutkulu ve  oldukça  yetenekli bir gençtir. Gabo’nun üstün yetenekleri, özel  bir spor lisesi olan Spor Akademisi’nin futbol antrenörü Francisco tarafından fark edilir ve  “Altın Şahinler” de oynaması için Gabo’ya burs teklif eder. Gabo, Spor Akademisi’nin bulunduğu Buenos Aires’e giderek yepyeni bir maceraya başlayıp bu benzersiz yolculukta hayallerine ulaşmak için çabalarken, takımdaki diğer arkadaşlarıyla yaşadığı kıskançlıklar ve anlaşmazlıklar ortaya çıkacak aile sorunlarını gizleyen Gabo arkadaşları arasındaki sorunlar kariyerine hayalleriyle mücadelesini konu alan hikaye. Büyük bir futbolcu olmak için birçok zorluğun üstesinden gelmesi gerektiğini fark edecektir.

Yeni dizi “İlk 11”, TV’de ilk kez, 22 Ocak’tan itibaren Pazartesi’den Perşembe’ye saat 19.45’te Disney Channel’da.

Disney Channel Hakkında:

Kanal, çizgi filmi, film ve diziler yayınlamaktadır.Hedef kitlesi ilk kurulduğunda 7 yaş gibi çocuklar olsa da zamanla değişmiştir.Programların içeriği değiştikçe, izleyen kesmin de yaş ortalaması artmıştır.Kanalın sahibi Walt Disney şirketidir.Kanalın yayını ise Kaliforniya-Burbank`ten yapılmaktadır.Aynı zamanda internetten de kanal “disneychannel.com“ adresinden izlenebilmektedir.2008 yılının ilk aylarında HD formatında yayın yapmaya başlamıştır.Hem uydudan hem kablodan izlenilebilmektedir.

The Walt Disney Company çatısı altında yer alan kanalların amiral gemisi Disney Channel, 12 Ocak 2012’de Türksat 2A uydusu üzerinden şifresiz yayına başlamasıyla birlikte halihazırda ülke genelinde erişimini 14.6 milyonu aşkın haneye çıkarmıştır. Ocak 2012’de açılan Disney Channel Türkiye Facebook sayfasının hâlihazırda 1,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Disney Channel Türkiye Instagram sayfası ise Kasım 2017’den itibaren çocuklar ve ailelerle buluşmaktadır.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler