Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul ve Börü'ye Büyük Şok!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul ve Börü’ye Büyük Şok!

Diriliş Ertuğrul ve Börü’ye Büyük Şok!

Çarşamba akşamları reyting savaşı devam ediyor. Güçlü yapımların çarşamba akşamları bir araya gelmesinden sonra herkesin aklında hangi dizi hangi diziyi geçti bir soru herkesin aklında. TRT 1’in Diriliş Ertuğrul dizisi kaçıncı oldu. ATV ekranlarında yayınlanmayan başlayan Sen Anlat Karadeniz izlenme oranları belli oldu mu? Star TV’nin yeni dizisi Börü tuttu mu? İşte son reyting ve izlenme oranları.

Çarşamba Akşamı Hangi Dizi Zirvede Oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayına girdiğinden bu yana şikayetleri de bir ara getirmişti. 4 sezondur çarşamba akşamları zirvede olan Diriliş Ertuğrul dizisi birkaç haftadır zirveyi Sen Anlat Karadeniz dizisine bıraktı. İki dizinin reyting savaşı devam ederken geçtiğimiz hafta Börü dizisi de ekranlara geldi. ATV’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz başladı başlayalı sosyal medyanın gündeminde düşmüyor. Reytinglerde geçtiğimiz hafta zirveye oturan dizi bu hafta ne kadar izlendi?

28 Şubat tarihinde; ATV’de yayınlanan Total’de “Sen Anlat Karadeniz” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada TRT 1’de ekrana gelen “Diriliş Ertuğrul” dizisi ve 3. sırada ise “Sen Anlat Karadeniz”in özeti yer aldı. Star TV’de yayınlanmaya başlayan Börü dizisi Total ve AB reyting sıralamasında 6. oldu. AB’de 1.’lik “Diriliş Ertuğrul”un, 2.’lik “Sen Anlat Karadeniz”in, 3’ncülük ise “Sen Anlat Karadeniz”in özetinin oldu. Bu çarşamba reyting sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul ve Börü’ye Büyük şok!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler