Ana SayfaDedikoduDiletta Leotta'nın Fotoğrafı Olay Oldu

İlgili Postlar

Diletta Leotta’nın Fotoğrafı Olay Oldu

Can Yaman’ın Instagram’ı kapatmasının nedeni bir süredir birlikte olduğu ve evlilik yolunda ilerlediği Diletta Leotta ile ayrıldığı olarak gösterilmişti. İddialara cevap vermeyen İtalyan sunucu Diletta Leotta’nın fotoğrafı olay oldu! İşte detaylar;

Evi Soyuldu!

Can Yaman’ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın, akrobat hırsızları adıyla bilinen çete tarafından evi soyuldu. Güvenlik yetkilileri, Eşref Hakimi, Eleonora Incardona gibi isimleri de soyan çetenin tutuklandığını duyurdu.

Ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’nın, akrobat hırsızları adıyla bilinen çete tarafından evi soyuldu. Leotta’nın sosyal medyasındaki ev paylaşımlarını inceledikten sonra soygunu yapan çete, güzel spikere büyük şok yaşattı. Çetenin İtalyan spiker gibi ünlü isimlerin İnstagram hesaplarından evlerine yönelik paylaşımlarını inceledikten sonra soygunu gerçekleştirdikleri öğrenildi. Aralarında Inter’li futbolcu Eşref Hakimi, influencer Eleonora Incardona’nın yer aldığı yüzlerce kişi, bu yöntemle soyuldu.

Skandal İtalya’da Patlak Verdi… Can Yaman Gündemden Düşmüyor…

Can Yaman ve Diletta Leotta Ayrıldı Mı?

Ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’ya evlilik teklifi eden Can Yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Can Yaman, hayranlarını üzecek bir hamlede bulundu. Instagram hesabını kapatan oyuncu, bu hamlesi ile kafaları karıştırdı.

Can Yaman’ın Instagram hesabını kapatmasının yankıları devam ederken evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta doktor arkadaşı ile baş başa kutlama yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Can Yaman’ın hesabını kapatıp Diletta Leotta’nın da baş başa kutlama yapması çiftin ayrıldığı yönünde yorumlandı. Ancak taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Diletta Leotta’nın Fotoğrafı Olay Oldu

Can Yaman‘ın bir ayrıldığı bir evlilik hazırlığı yaptığı iddia edilen İtalyan sunucu Diletta Leotta’nın son paylaşımı dikkat çekti. Sunucunun, göğüs dekolteli karesi ve gözlük takması sosyal medyanın gündemi oldu. Leotta’ya bir saat olmadan 2 bine yakın mesaj geldi. Birçok takipçi sunucuya, övgü dolu mesajlar gönderdi.

Can Yaman’ın da Instagram‘ı kapatması nedeniyle, çiftin ayrıldıkları iddia edilmişti. İki taraftan da bir açıklama gelmezken, sunucunun daha önce oyuncuyla paylaştığı kareleri de silmediği görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler