Ana SayfaÜnlülerDilek Durukan 'ın Takdire Şayan Hareketi...

İlgili Postlar

Dilek Durukan ‘ın Takdire Şayan Hareketi…

Köy okullarına büyük destek. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından, iş insanı Dilek Durukan, köy okulları için büyük bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sonunda köy okullarına büyük destek geliyor. Detayları Haberimizde…

Dilek Durukan ‘ın Takdire Şayan Hareketi…

Ünlü iş kadını Dilek Durukan, ‘Dilek’ in Kutusu’ adını verdiği proje ile ilk etapta belirlenen 100 köy okuluna kışlık kıyafet yardımında bulunacak. Projenin devamında  ise ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye yardımı yapılacak.

Dilek Durukan: “Birlik Ve Dayanışma Zamanı”

En son Kasım ayında Öğretmenler Gününe özel tüm öğretmenlere Aydın Durukan Kuyumculuğa özel indirim yapan iş insanı Dilek Durukan’ dan yine alkışlanacak bir hareket geldi!… 11 Kasım’da başlayan Büyük indirim ile sadece öğretmenler gününe özel yapılan fırsatla yılsonuna kadar süreceği açıklanmıştı.

Sahibi olduğu Aydın Durukan Kuyumculuk adına her ay düzenli bağış yapmak için kolları sıvayan ünlü iş kadını, “Bugüne kadar bireysel olarak yaptığımız yardımları artık bir çatı altında topluyoruz. Birlik ve dayanışma zamanı” dedi.

Dilek Durukan Dilek Kutusu Projesi
Dilek Durukan Dilek Kutusu Projesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler