Ana SayfaKimdirDilara Öztunç Kimdir?

İlgili Postlar

Dilara Öztunç Kimdir?

17 Mart 1989 tarihinde İstanbul’da doğan Dilara Öztunç öğrenimine üniversitede devam etmektedir. Hayatı boyunca İstanbul’da olan oyuncu şu anda Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde burslu olarak oyunculuk okuyor.

Aslında hem okuyor hem çalışıyor diyebiliriz çünkü yıllardan beri kendisini dizilerde görüyoruz. Özellikle kendisini Küçük Sırlar dizisinde Heves rolüyle tanıyoruz. Bir ara profesyonel olarak da voleybol oynayan oyuncu aynı zamanda 2008 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında da Türkiye üçüncülüğü kazanmıştır.


Bugün Doğan Ünlüler

 HAYATI VE ROL ALDIĞI PROĞRAMLAR

Küçük Sırlar dizisinde rol almasıyla birlikte yaşamı merak edilen oyuncu Dilara Öztunç dizideki ismiyle Heves 19 yaşında fotomodel, manken ve oyuncudur.

Boyu 1.73 olan sarışın oyuncunun kilosu ise 50.

2006 yılından itibaren Erberk Ajansa bağlı olarak modellik ve oyunculuk yapıyor.Üç yıl Olimpiyatevi’nde yüzdü. Dört yıl Royal Akademi’ye bağlı olarak bale yaptı. Yeşilyurt Spor Klübü’nde lisanslı olarak iki sene voleybol oynadı.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ güzel sanatlar fakültesi OYUNCULUK bölümünde BURSLU okuyor. Ali Poyrazoğlu ile tiyatrosunda çalışma imkanı olmuş ve hobi olarak roman yazıyor, ilerde bastırmayı hedefliyor.

Dilara Öztunç   oynadığı  Reklam Filmleri

Arko, Finans, Sabah (Günaydın) Gazetesi, Nescafe .

Dilara Öztunç  oynadığı Klip

Mustafa Özarslan, Tezhan Tezcan.

Dilara Öztunç  oynadığı  Dizi

Fox’ta TV Elifin Günlüğü,

Atv de kayıp prenses

Fox tv Fatih Harbiye

Dilara Öztunç  çekim yaptığı Kataloglar

Matmazel, seker firması. Top Shop, Network, Debenhams’ın moda çekimleri. Chica (2), Hey Girl’ün moda çekimleri.Photoline Dergisinde Sina Demiral fotoğraf çalışması.TEMPO dergisi şubat ayı kapak çekimi(yeni yüzler,yeni modeller konulu)

Aynı zamanda dünyanın en prestijli yarışması ELİTE MODEL LOOK 2008 TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ.

Küçük Sırlar Dizisinin güzel sarışın oyuncusu Dilara Öztunç; Dizide Heves karakterini canlandırıyordu. Biraz saf ama zeki bir kız havasında.Ayrıca dizide ki diğer oyuncu Sinem Kobal’ın o zamanlar futbolcu sevgilisi olan isim eskiden Dilara Öztunç ile aşk yaşamış.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler