Ana SayfaKimdirDilara Büyükbayraktar Kimdir?

İlgili Postlar

Dilara Büyükbayraktar Kimdir?

“Siccin 6” filminin sevilen oyuncusu Dilara Büyükbayraktar kimdir? Dilara Büyükbayraktar kaç yaşında? Dilara Büyükbayraktar dizileri neler? Dilara Büyükbayraktar filmleri neler? Dilara Büyükbayraktar aslen nereli? Dilara Büyükbayraktar hangi burç? Dilara Büyükbayraktar hakkında bilmeniz gereken ve merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Dilara Büyükbayraktar Kaç Yaşında? Dilara Büyükbayraktar Aslen Nereli? Dilara Büyükbayraktar Hangi Burç?

Dilara Büyükbayraktar, 23 Ekim 1986 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Dilara Büyükbayraktar, Akrep burcudur.

Dilara Büyükbayraktar Kimdir?

Dilara Büyükbayraktar liseye kadar eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Dilara Büyükbayraktar, liseden mevzun olduktan sonra “Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü”nü kazanarak Eskişehir’e gitmiştir.

Ardından ilk olarak 2011 senesinde “Şefkat Tepe” dizisiyle izleyici karşısına geçen Dilara Büyükbayraktar,  dizideki rolüne 4 sezon boyunca devam etmiş ve bu diziyle büyük bir çıkış yakalamıştır.  2014 senesinde “Sungurlar” dizisinde yer alan Dilara Büyükbayraktar, 2016 senesinde “Senarist” filmi ile beyaz perdedeki yerini almıştır. Ardından 2017 senesinde “Aç Kapıyı Fenayım” filminde yer alan Dilara Büyükbayraktar, bu sene “Siccin 6” filminde yer almıştır.

Dilara Büyükbayraktar Dizileri

  • 2013 – Nizama Adanmış Ruhlar
  • 2011 – Şekfat Tepe

Dilara Büyükbayraktar Filmleri

  • 2019 – Siccin 6
  • 2018 – İyi Ki Doğdun Abla
  • 2017 – Aç Kapıyı Fenayım
  • 2016 – Senarist
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler