Ana SayfaDedikoduDerya Tuna'dan Duygusal Açıklamalar

İlgili Postlar

Derya Tuna’dan Duygusal Açıklamalar

İbrahim Tatlıses ile 18 sene aşk yaşayan ve İdo adını verdikleri bir oğlu olan Derya Tuna, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Tuna, İdo’nun evliliği ve torun özlemiyle ilgili konuştu. Derya Tuna’dan duygusal açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

“Gelinime Kaynanalık Yapmıyorum”

‘Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde Seda Akgül’ün sorularını yanıtlayan Derya Tuna, “İyi ki İdo’nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum. Onlar mutlu olsun bana yeter” şeklinde konuşmuştu.

“Annem Torun Diye Sayıklıyor”

Geçtiğimiz aylarda evliliğin güzel gittiğini dile getiren 30 yaşındaki şarkıcı ise annesi Derya Tuna’nın torun istediğini söyleyerek, “Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet” diye konuşmuştu.

“Torun Heyecanı Yaşamayı Çok İstiyorum”

Sonrasında Vadistanbul’da görüntülenen Tuna, oğlu İdo Tatlıses’in “Annemden torun baskısı geliyor” şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullanmıştı:

Onlar ne zaman anne-baba olmaya hazır hissederlerse o zaman olacak tabii ki ama ben bir an önce olsun istiyorum. Karar onların, ben sadece torun sevmek için sabırsızlanıyorum. Torun heyecanı yaşamayı çok istiyorum.

Derya Tuna kimdir?

“Evlilikleri Çok Güzel Gidiyor”

Tüm bunların ardından Derya Tuna, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Tuna, İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz yaz Bodrum’da yaptığı ve ölümden döndüğü kaza ile ilgili gelen sorulara; “Hiç sormayın, geçti bitti, güzel şeyler olsun, Allah beterinden saklasın” cevabını verdi.

Ünlü isim, İdo ile görüşüyor musunuz sorusuna ise; “Tabii ki görüşüyorum. Kızımı seviyorum, oğlumu seviyorum. Evlilikleri de çok güzel gidiyor, umarım torun özlemim sona erer” açıklamasında bulundu.

Derya Tuna’dan Duygusal Açıklamalar

57 yaşındaki Tuna, geçtiğimiz günlerde evlenen Dilan Çıtak’ın düğünü ile ilgili de konuşarak; “Allah mutlu etsin herkesi, herkes mutlu olsun inşallah. İbrahim Bey bütün çocuklarını evlendirdi. Umarım Elif Ada’da evlenir ve onu da görür” ifadelerini kullandı.

Ağır Kaza Atlattı

25 Ağustos’ta sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrilmişti. Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan 70 yaşındaki şarkıcıyı kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderilmişti. Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği bildirilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler